Annonce
Kerteminde

Det digitale bibliotek holder fortsat åbent

Ereolen er det virtuelle bibliotek, og her finder du et stort udvalg af både populære og sjældne titler, indenfor både spændingsbøger, romaner, fagbøger og biografier - både som e-bøger og lydbøger. PR-foto
Annonce

Kerteminde: I denne tid hvor store dele af Danmark holder lukket for at forhindre smittespredning fra coronavirus, er intet som det plejer - det gælder i høj grad også folkebibliotekerne. Bibliotekerne i hele landet, inklusive Kerteminde Bibliotekerne, holder som udgangspunkt lukket til slutningen af marts, men det skal ikke forhindre biblioteksbrugerne i at låne bøger eller se en god film - der er nemlig som altid hjælp at hente hos bibliotekernes digitale tjenester. Så hvis du er bundet hjemme pga enten lukket arbejdsplads eller karantæne - så er bibliotekets tilbud kun få klik væk.

Man kan finde en oversigt under menupunktet "Netbiblioteket" på kertemindebibliotekerne.dk over de digitale tilbud. Helt ekstraordinært har Kerteminde Bibliotekerne valgt at hæve antallet af månedlige lån på eReolen og Filmstriben i lukkeperioden. Man kan nu pr. person låne seks e-bøger og seks lydbøger på Filmstriben, og se 10 film på Filmstriben, hvor kvoten normalt er på tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce