Annoncørbetalt indhold

Det danske vand er ikke 100% rent

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du nogensinde tænkt over, at det ikke er alle steder i verden, du må drikke vandet direkte fra hanen? Danmark er et af de lande, der filtrerer vandet så fint, at det er sikkert at drikke, mens det for eksempel i lande i Sydeuropa blot filtreres, så det er rent nok til at bade og vaske op i. Selvom danskerne kan prale af deres rene drikkevand, er det faktisk ikke helt så rent, som man skulle tro.


Annonce

Finfiltrering af dit vand

Der findes en række forskellige rester i drikkevandet, der gør, at det ikke er fuldstændigt rent. Det kan for eksempel være klor, kalk, sprøjtegifte, tungmetaller og endda medicinrester. Derfor kan det være en fordel at tilføje et grohe filter til dit vandanlæg, så du kan få op mod 100% helt rent vand. Det er nemlig omkostningsfuldt for vandværkerne at finfiltrere vandet. Da vandet skal sendes derfra til dit hjem eller din arbejdsplads gennem rør, der kan afgive partikler til vandet, kan ikke betale sig for vandværkerne. Det betyder det dog ikke, at du behøver at gå rundt med forurenet vand i hanerne - her kan et grohe filter hjælpe med at filtrere vandet yderligere.


Bedre kvalitet af vandet og sundere livsstil

Hvis der er rester i drikkevandet, kan vandet have både en lugt og smag, der ikke er særligt tiltrækkende. Det betyder, at man vælger andre drikkevarer i stedet for, fordi det smager bedre. På den lange bane har du sundhedsmæssigt mere gavn af rent vand end for eksempel læskedrikke. Hvis du finfiltrerer dit vand, fjerner du både den ubehagelige smag og lugt. Det er især kalk i vandet, der driller - blandt andet på grund af aflejringer i både håndvask og elkedel, som kan være irriterende at skulle fjerne i utide. Det problem er du helt fri for med et grohe filter. Desuden kan du købe filtre, som også tilfører sunde mineraler til dit drikkevand, så du kan få de mængder, der er anbefalet af Sundhedsstyrelsen.


Kan tilpasses dit forbrug

Der er forskellige filtre at vælge imellem. Hvilke du kan vælge afhænger af to ting: Hvilket vandanlæg, du har, og hvor stort dit forbrug er. En husholdning på 1-2 personer behøver som regel kun et filter i størrelse small, mens en husholdning på 3-4 personer kan have brug for en størrelse medium. Et filter i størrelse large bruges som regel til arbejdspladser og husholdninger af mere end fire personer. Så hvis du vil have 100% rent drikkevand, bør du kigge nærmere på disse filtre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.