Annonce
Trekantområdet

Det blev til en halv million tarteletter, men nu er det slut: Tarteletkongen abdicerer

Lasse Lindberg har lavet uanede mængder tarteletfyld de seneste tre måneder, men om to uger er det slut. Arkivfoto: Jim Hoff
Efter at have solgt over 70 ton tarteletfyld lukker Lasse Lindberg produktionen om få uger - blandt andet fordi det kneb med at holde kvalitetsniveauet. Han vil fremover fokusere fuldt ud på at skabe gode oplevelser for gæsterne på Diagonalkroen.

Give: Konceptet solgte over 70 ton tarteletfyld, gav lange køer på Torvet i Give og blev vist på landsdækkende tv. Men om 14 dage er det slut med Lasse Lindbergs tarteleteventyr.

Efter tre måneder med fuld fart på har kokken fra Diagonalkroen valgt at trække stikket for fremstillingen af tarteletfyld.

Ifølge ham selv skyldes beslutningen, at han er kommet for langt væk fra det, der er hans egentlige vision: At skabe en unik restaurant og gode selskabsoplevelser for lokale og turister i Give.

Annonce

- Ærligt - jeg red på et tidspunkt med på bølgen og troede, at jeg levede en drøm i et erhvervseventyr. Men de sidste 14 dage har været et tilbageslag så stort, at jeg har måttet finde tilbage til kernen i projektet og mærke efter inde i mig selv, hvad der er det rigtige at gøre, skriver Lasse Lindberg på Facebook.

- Jeg har aldrig drømt om at være fabrikant, og det er ikke der, jeg er stærk, men jeg prøvede at sætte noget i søen, som kunne understøtte min “core” business - og hjertebarn, Lindberg Dining Diagonalkroen.

Produktionen stopper om to uger

I opslaget skriver Lasse Lindberg, at han har fået meget ros for smag, service og pris. Mange har også hyldet hans omstillingsparathed i en tid, hvor det ikke er muligt at skabe omsætning på Diagonalkroen. Alligevel har der også været flere bump på vejen, og i løbet af de sidste par uger er det gået op for kokken, at produktionen af tarteletfyld ikke skal fortsætte.

- Tilbageslaget består i, at vi har haft kvalitetssvigt på både produktet, kundeservice og ikke mindst bestillingsforløbet. Fejl, som vi i høj grad kan adressere videre til vores leverandører, men jeg må nok også tage noget på mine skuldre i “udbrændthed”. Vi er hjertens bevidste om, at oplevelsen, som kunden sidder tilbage med, er, at vi har fejlet, skriver Lasse Lindberg.

Han ønsker ikke at promovere gode oplevelser og samtidig levere ”venstrehåndsarbejde”, når det samtidig ikke er det, han brænder for.


Jeg har aldrig drømt om at være fabrikant, og det er ikke der, jeg er stærk.

Lasse Lindberg, Lindberg Dining og tarteletfyld.dk


På Trustpilot, hvor forbrugere kan anmelde deres oplevelser af virksomheder, har flere kunder hos tarteletfyld.dk lagt kritiske indlæg ind de seneste dage. De problematiserer blandt andet kvaliteten og smagen af tarteletfyldet samt leveringen.

Omvendt har Lasse Lindberg ad flere omgange høstet stor ros for både initiativet og selve tarteletfyldet på Facebook, hvor en del kunder udtrykker stor respekt for hans beslutning om at slutte tarteleteventyret her.

Ifølge Lasse Lindberg har han i løbet af de seneste måneder solgt 25.000 bøtter tarteletfyld. Det svarer til over 72,5 ton fyld - det burde række til en halv million velvoksne tarteletter.

Hjemmesiden og produktionen holdes i gang indtil 7. februar.

Vejle Amts Folkeblad har forsøgt at ringe til Lasse Lindberg for en uddybende kommentar, men det har ikke været muligt at træffe ham mandag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce