Annonce
Debat

Det blæser altid i politik

Læserbrev: Hele tiden sker der forandringer i politik, nye partier kommer til, andre står håbløst i stampe. Nogle får masser af succes, andre går i total nedsmeltning. Det er vel sådan det er, og vil fortsætte i tiden der kommer fremadrettet.

Det er ikke lang tid siden, at RV var i noget af en sidevind, og ja DF er vel nærmest i modvind. Pressen har stor indflydelse på udviklingen hele tiden, for hvilken vinkel er det nu, der giver mest interesse og de største overskrifter.

I øjeblikket er fokus på Venstre, først med en tidligere statsminister, der sætter sig selv fri, og derefter en næstformand der ligeledes har stort behov for masser af mediedækning. Men er det godt for partiet? Nej, det er det slet ikke. Men hvis luften bliver lidt trang, så kan der også være behov for at få luftet ud, selvom der kortvarigt bliver lidt koldt i rummet.

Inden længe får Venstre en ny næstformand i Stephani Lohse, hvis varemærke er stabilitet, styr på fakta, partiet først og i det hele taget ordentlighed. DET er længe ventet, og jeg er sikker på det kommer til at vise sig er den rigtige beslutning. Det har Venstre brug for, og den ændring har min fulde opbakning.


Det er ikke lang tid siden at RV var i noget af en sidevind, og ja DF er vel nærmest i modvind. Pressen har stor indflydelse på udviklingen hele tiden, for hvilken vinkel er det nu der giver mest interesse, og de største overskrifter.


Kommer dette til at få indflydelse på det kommende kommunalvalg? - Muligvis, men jeg håber da, at kandidaterne til KV2021 bliver vægtet på det lokale, og ikke hvordan vores folketing håndterer dagligdagen. På søndag er der ekstraordinært landsmøde i Venstre, hvor organisationen kommer på plads - det bliver starten på en ny rejse.

Jeg render ingen steder, selvom båden gynger lige nu, det bliver godt igen - som det plejer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce