Annonce
Odense

Det betaler sig at råbe op: Efter fem år bliver huller i Middelfartvej lappet

Vejstykket i Blommenslyst skulle først repareres næste år. Men nu lyder meldingen, at vejen bliver lappet snarest muligt. Foto: Michael Bager
Egentlig var planen, at stykket af Middelfartvej foran Claus Bøgeholms hus først ville få en ordentlig belægning i 2020. Efter at have set på vejstykket må Odense Kommune dog give Claus Bøgeholm medhold, så nu bliver hullerne endeligt lappet.

Da Fyens Stiftstidende tog kontakt til Odense Kommune efter at have snakket med Claus Bøgeholm om vejforholdene foran hans hus på Middelfartvej i Blommenslyst, lød meldingen i første omgang, at der ikke var noget at gøre her og nu. Claus Bøgeholm måtte vente til år 2020 på en løsning.

Ifølge kontorchef i Park og Vej, Allan Bach Laursen, skyldtes ventetiden, at det tidligere blev vurderet af kommunens entreprenører på området, NCC, at det var mere hensigtsmæssigt at samle hele opgaven med at lægge slidlag i vejkrydset på Middelfartvej næste år.

Efter at være blevet gjort bekendt med situationen valgte Allan Bach Laursen dog at sende en ansat ud for at besigtige vejen.

- Jeg spurgte ham, vi havde sendte derud, om vi ikke ville have gjort noget ved det, hvis vi havde fået en henvendelse fra et andet sted med lignende trafik- og hastighedsforhold. Han svarede, at det ville vi. Så det gør vi nu for at komme beboeren i møde, så den mellemliggende periode (indtil 2020, red.) bliver så skånsom som muligt, forklarer Allan Bach Laursen.

Derfor vil Odense Kommune inden for den nærmeste fremtid tage ud til Middelfartvej og lappe hullerne.

Ville vente til 2020

Inden kommunen satte en mand på sagen, lænede Allan Bach Laursen sig op ad NCC's vurdering af situationen. Ifølge dem var der ikke tunge nok argumenter for at ordne vejstykket med det samme i forhold til at vente til 2020, hvor det nærliggende vejkryds også får en ny omgang belægning.

- Man (NCC, red.) vurderer, at det samlet set er den bedste løsning ud fra trafiksikkerhed, nabogener, fremkommelighed og økonomi, at man venter med at ordne vejstykket, så man kan tage hele krydset på én gang senere. Det gør vi i et forsøg på at bruge de midler, vi har, så vi får mest muligt ud af dem og skaber mindst mulig gene for trafikken, forklarede Allan Bach Laursen, inden kommunens ansatte vurderede stykket.

Da Fyens Stiftstidende snakkede med Allan Bach Laursen umiddelbart efter at have mødtes med Claus Bøgeholm, lovede kontorchefen da også, at han ville sende en ansat ud at se på forholdene. Det løfte blev indfriet, så nu kan Claus Bøgeholm og hans naboer endeligt få ro fra de værste rystelser og støjgener.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Afskedigede 200 og ansatte dem igen: Middelfart-firma har stor fremgang efter turbulent start på 2020

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Lina redder landmændenes 'affald': Har reddet mere end tusind raske høns fra aflivning

Kerteminde For abonnenter

Til april står der 20 klar: Kom med ind i de nye ferieboliger

Odense

74-årige Jette er forsvundet ved banegården i Odense: Hun er begyndende dement

Sport For abonnenter

Flere fynske hold er med i pokalhatten - Marienlyst overbeviste mod rival, og Næsby tvang FC Fredericia ud i straffesparkskonkurrence

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Nyborg

På udebane som BZ'er: Tidligere voldspiller finder nye veje

Erhverv

Fynsk entreprenør mangedobler overskuddet: Er på vej med 266 rækkehuse i Odense

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mandag fik Heidi lov til at holde sin søn for første gang siden maj: Og nu får brødrene lov til at besøge lille Marco

Middelfart For abonnenter

Nabo til plejehjem efterlyser plan for tomme boliger: - Det er, som om det er ved at gå til

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Kristian vil have lovlige gaderæs: - Det er en sport, der bør ligestilles med fodbold og håndbold

Assens

Pressede sosu-hjælpere inviterer kolleger til møde om arbejdsforhold: -Vi håber på, at vi bliver hørt helt oppe i toppen

Annonce