Annoncørbetalt indhold

Det bæredygtige og stilfulde hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For langt de fleste af os er der efterhånden blevet en stor prioritet at passe på miljøet. Det er vigtigt at sørge for at vi ikke belaster planeten mere end den allerede er, og der hvor man som enkeltperson kan gøre mest fra, er hjemmet. Der er mange måder at gøre dit hjem mere stilfuldt og samtidig bæredygtigt på. Det gælder både at det praktiske i hjemmet, som at holde et godt indeklima, sortere skrald, spare på vand og strøm. Mere generelt er det også vigtigt at tænke over, er selve møblerne vi køber og bruger. Her i artiklen finder du gode råd til at gøre din bolig mere bæredygtig og stilren.


Annonce

Køb bæredygtige og klassiske møbler

Først og fremmest er det en gode idé, at tænke over, at de møbler vi køber, skal kunne holde i mange år. Der er stor tendens til, især hvis man er ung og førstegangs flytter, at man tager den hurtige og billige tur i IKEA. Det er nemlig billigt og så er der ingen skam i at smide det ud, hvis ikke det holder så længe. Det er netop denne forbrugermentalitet, vi bør undgå, hvis vi skal være mere bæredygtige. I stedet er det vigtigt, hvis man vil være bæredygtigt, at investere i klassiske møbler af god kvalitet, der kan holde i mange år. Et godt eksempel er et kabeltromle bord som ovenikøbet er genanvendt materiale og af rigtig god kvalitet. Det tilføjer samtidig et industrielt look til din bolig, som aldrig rigtig går af mode. Der findes en masse møbler til salg i genbrugen også, som ofte er af super kvalitet, og tit kan man blive overrasket over, hvor billigt man egentlig kan få det.


Det mere lavpraktiske i et bæredygtigt hjem 

Vi kender allesammen til tricksene om, ikke at lade vandhanen løbe unødvendigt, slukke lyset i rum hvor vi ikke bruger det, tage korte brusebade, sortere skrald, osv. Der findes dog stadig en del idéer, som mange ikke er klar over endnu fordi man ikke tænker over dem. I stedet for at bruge staniol og engangs plast til at pakke madvare ind, kan du købe bivoks papir, som er genanvendeligt. Det skal blot vaskes efter brug. En anden idé er, at lade være med at købe frugt og grønt, der er pakket ind i plastik. Der er ofte ingen grund til at det er pakket ind, da man alligevel altid vil skylle sine vare. Generelt handler det om at minimere produktionen af skrald, også i hjemmet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.