Annonce
Kerteminde

Tre gode råd: Sådan får du din chef til at elske dig

Michael Trier har ejet hovedparten af familievirksomheden siden oktober 2020. Foto: Mikkel Støttrup
Michael Trier forventer nogle specifikke ting af sine ansatte.

Michael Trier fra Trier Tømrer & Snedker i Kerteminde har høje forventninger til sig selv og sine ansatte. Der er nogle ting, han ønsker at se, at de ansatte gør.

Han mener, at et firma bedst kan trives, hvis ansatte forsøger at opfylde disse ønsker.

1 Du skal komme med ideer, hvis du har dem

- Jeg ønsker et samarbejde med mine ansatte. Det skal ikke bare være mig, der bestemmer hele tiden. Andre kan også sagtens bidrage. Nogle gange er de faktisk gode. At komme med ideer kan styrke samarbejde og produktivitet på en arbejdsplads. Det er ikke alt, som behøver løses på den måde, chefen gerne vil have det. Har man en god ide, bør den blive lyttet til. At komme med ideer kræver også noget fra chefen selvfølgelig. Chefen vil jo så også skulle lytte.

2 Du skal arbejde, når du er på arbejde

- Der er så irriterende med en ansat, som ikke tilegner sig viden på arbejdet. Hvis han hver eneste gang, han skal gøre noget, skal have at vide, hvordan han skal gøre det, selv om han har gjort det flere gange før. Så er man der bare. Så er man ikke på arbejde, mens man er på arbejde, for man tilegner sig ikke ny viden.

3 Du skal have en selvstændig tankegang

- Det ligger ind under det med at have ideer og tilegne sig viden. Hvis en ansat godt ved, hvad der skal gøres, og hvordan det skal gøres, har jeg tiltro til, at de kan gøre det. Tag initiativ og få arbejde gjort,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Stil et spørgsmål og vind fede præmier: Pokalvinder med OB gæster Abildtrup & Rasmussen

Annonce