Annonce
Middelfart

Derfor vil læserne høre om Fjelsted Skov historie: - Vi er kommet her i mange år

Onsdagens Café Stiften på avisens 10:10-tur foregik på Fjelsted Skov, som stod for at holde oplæg, der fortalte om stedets historie og udvikling gennem tiderne. Et oplæg som læserne så meget frem til at høre.
Annonce
Annonce

Birgit Faurby og Mogens Faurby

- Vi har en stor interesse i at høre om stedet og deres historie. Det er jo den eneste landevejskro, der ligger i nærheden. Vi kender det som et godt spisested og har ofte været her til fest for eksempel til bryllup.

Annonce

Dorte Petersen og Helge Petersen

- Vi så det i Fyens Stiftstidende og tænkte, at vi gerne ville høre deres historie. Vi kender stedet rigtig godt og her været her til mange fester. Vi forventer at høre om lidt sjove anekdoter, og om hvad der er sket gennem tiden. Stedet har jo været igennem en god udvikling.

Annonce

Inga Gade og Jens Gade

- Vi er kommet her gennem de sidste 50 år og har altid været tilfredse og følt os velkomne. Selv har vi holdt mange store runde fødselsdage herude, men også sølv – og guldbryllup. Vi forventer at høre deres historie og har en fornemmelse af, at det er et familieforetagende, og der kunne vi drage nogle paralleller til vores eget liv, da vores søn også har overtaget vores firma.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce