Annonce
GOG

Derfor valgte Morten Olsen GOG

Morten Olsen: "Det var på tide at vende hjem til Danmark med familien". Foto: Frederik Steen Nordhagen
En GOG'er vender hjem, og for Morten Olsen var der ikke rigtig alternativer til GOG, da han skulle etablere sig håndboldmæssigt i Danmark efter 10 år i udlandet.
Annonce

Landsholdsplaymaker Morten Olsen etablerer sig med sin familie - hustru og to små sønner på henholdsvis to og 22 måneder - i Ringsted, når han til sommer vender hjem til Danmark efter 10 succesfulde år i udenlandsk håndbold. Her fortæller 35-årige Morten Olsen om baggrunden for, at han valgte GOG:

Morten Olsen i den nye klubtrøje. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce

1. Genopleve værdier

Det var på tide at vende hjem til Danmark med familien. Og når jeg skulle hjem, så var GOG den eneste klub, jeg føler, repræsenterer det, jeg står for. De tre år, jeg havde i GOG som ung spiller, har altid betydet rigtig meget for mig. Dem husker jeg som helt fantastiske år. Så jeg er glad for at kunne komme hjem til GOG og genopleve værdierne fra dengang, og som jeg ved, klubben stadig har. Og så tror jeg selvfølgelig på, at jeg kan bidrage til, at GOG spiller med, hvor det er sjovt både i Danmark og internationalt.

Annonce

2 Kulturen

I GOG er alle spillere - alle hold - meget sammen. Der er en enorm klubfølelse. Det er en af de eneste - måske den eneste - klub i Danmark, der gør det på den måde. Der er meget forbindelse fra seniorholdet og ned i rækkerne. Alle har en følelse af, at de hører sammen. Den kultur betyder rigtig meget for mig. Det er et fantastisk sted for unge spillere - og for udvikling. I mange klubber - specielt i udlandet, men også i Danmark - er der kun et hold.

Morten Olsen i den nye klubtrøje. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce

3 Perfekt familiemæssigt

Jeg har snakket med Kasper Jørgensen i tre-fire år om, at når jeg skulle hjem, så skulle det være til GOG. Det passer også perfekt familiemæssigt. Vi etablerer os i Ringsted tæt ved familien. Der bliver en lille pendlertur - men ubetydelig på 50 minutter. Så jeg får meget mere tid til min familie. Og det giver samtidig overskud til min håndbold. Jeg er bestemt ikke på vej på aftægt. Jeg går hele tiden efter at forbedre mig i forhold til sæsonen før, og det bliver fortsat mit mål - også i GOG.

Morten Olsen i den nye klubtrøje. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce

4 Derfor blev det nu

Ja, jeg kan komme hjem på den skattemæssig fordelagtige forskerordning (træder i kraft efter 10 år i udlandet, red.). Men penge er ikke min drivkraft. Hvis det var det, så var jeg blevet i udlandet. Jeg tog ikke til udlandet med det in mente, at jeg skulle hjem på forskerordningen. Da jeg drog ud, regnede jeg slet ikke med, at jeg skulle spille så mange år i udlandet. Vi overvejede allerede for et par år siden at vende hjem. Men vi valgte at blive - ikke ud fra forskerordningen men fordi jeg følte, at jeg ikke var færdig med de intense oplevelser i Bundesligaen.

Morten Olsen i den nye klubtrøje. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Kvaler for S

Annonce