Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du vælge Nobel serien fra Farstrup Furniture

Dette indeholder sponsoreret indhold

Vi kender alle det med at mangle det sidste møbel i hjemmet, som fuldender det hele. Det er ikke altid man tænker over det, men en lænestol kan faktisk gøre rigtig meget både i stuen, soveværelset eller på kontoret. Og når man først har en rigtig lækker læne- eller hvilestol, kommer man til at bruge rigtig mange timer i den. Lænestole og hvilestole har altid været et populært møbel i mange hjem, men med den nye Nobel serie fra Farstrup furniture kan lænestolen gå hen og blive et endnu mere populær. Nobel serien er det nye flagskib for Farstrup furniture, og skal være med til at styre møbelhuset i front. Hvis du gerne vil læse mere om, hvorfor du skal vælge Nobel serien fra Farstrup furniture, læs med her.

Farstrup furniture - en gammel møbelfabrik

Farstrup furniture er en gammel møbelfabrik, der har leveret møbelhåndværk siden 1910. Hos Farstrup furniture er det produktionen af stole, der er i fokus. Men selvom møbelfabrikken altid har produceret dansk design og stole af høj kvalitet, har det har ikke altid været lige let for Farstrup furniture. Efter mange år med tab, skulle der ske noget nyt for at sikre produktionen af de velkendte stole. Derfor overtog fem rigmænd i 2017 Farstrup furniture og postede en masse penge i fabrikken for at sikre den fremtidige produktion. Denne mission er lykkedes og Farstrup furniture har nu rejst sig efter mange år, og nu er de tilbage med et helt nyt flagskib på markedet, som bestemt er alle pengene værd.

Nobel serien - det nye flagskib

For at komme tilbage til roret, har Farstrup furniture skabt en ny læne- og hvilestolsserie, som bestemt er et kig værd. Farstrup furniture kalder selv nobel serien for deres flagskib. Formålet med den nye nobel serie er at ramme et bredere målgruppe af købere ved at kombinere det moderne og unikke med den gode komfort. Derfor er det stensikkert, at nobel serien vil passe ind i stort set alle moderne hjem. Nobel serien er en kombination af simpelt og stilren design samt robust stel, der holder til det meste. Så hvis du er til stilrene lænestole af høj kvalitet, skal du klart vælge en lænestol fra nobel serien.

Høj kvalitet og dansk design

Men ikke nok med at lænestolene er stilrene og moderne, er de også lavet i høj kvalitet og dansk design, så du har mulighed for at støtte danske virksomheder. Stolen er designet af møbeldesigneren Ole Tornøe Olesen, der har øje for både detaljer og den klassiske møbelstil. Derfor er stolen også dansk hele vejen igennem - lige fra designer til møbelfabrik. Men ikke nok med det, er lænestolen også produceret i høj kvalitet der afspejles i den nostalgiske charme og gennemtænke tekniske finesser, som præger stolen. Du er hundrede procent sikker på at sidde godt i en stol fra Farstrup furniture. Du får desuden trinløs justering af hvilepositioner og armlæn, der giver et godt greb. Hvis du gerne vil have en stol af høj dansk kvalitet med maksimal siddekomfort, skal du vælge en fra nobel serien hos Farstrup furniture.

Denne artikel er sponsoreret af farstrup.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.