Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du have en taske i læder!

En crossover taske, crossbody taske eller skuldertaske, kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder tasken, er den et absolut must i enhver kvindes garderobe - så hvorfor ikke investere i en crossover taske, der holder i flere årtier?

Vi kender det alle sammen: Shoppehumøret overtager en søndag eftermiddag, og man får lagt mindst én taske i indkøbskurven. Glæden er enorm! Men også kortvarig. Inden længe har regn og få ugers slid ødelagt tasken. Hjørnerne er slidte, og allerede nu kan man se stoffet bag det ellers så flotte ydre. Remmens flotte røde farve er begyndte at drysse af og de første syninger er gået op. Øv for katten!

Heldigvis er vi faldet over det nye, danske brand MicMic. Her finder du høj kvalitets læder accessories; Alt fra punge og nøgleringe til crossover tasker i alle størrelser. MicMic har formået både at skabe et unikt udtryk, og samtidig bevare det klassiske og stilrene look. Nuancerne er afdæmpet, naturlige og støvet, så taskerne kan bruges til enhver stil og outfit. De er perfekte til hverdags-brug, men også til mere festlige begivenheder, hvor man kan pifte en taske op med fede sko eller et festligt outfit. Produkterne er håndlavede på ansvarlige værksteder og systuer, og syet i læder af højeste kvalitet.

Crossover tasker i læder

Der er flere årsager til, at investere i f.eks. en skuldertaske eller en crossover taske læder – den mest åbenlyse årsag er det stærke materiale.

Læder er et slidstærkt, fleksibelt og levende materiale, og plejer man det rigtigt, kan man nyde sin lædertaske gennem rigtig mange år. I modsætning til crossover tasker af polyester, nylon og andre tekstiler, bliver en lædertaske faktisk kun flottere med tiden. Når hjørnerne slides på din lædertaske, eller dine fedtede fingre laver mærker, vil tasken ikke tage skade – du vi derimod få et produkt med en helt unik patina, der repræsenterer netop din brug af tasken. I sidste ende får man et personligt produkt, som ingen andre ejer.

Udover at crossover tasker findes i utallige former, størrelser og designs, findes der også mange typer af læder. Det kan derfor være rigtigt svært at finde ud af, hvilken type man skal investere i. I sidste ende afhænger det af, hvordan du bruger din crossover og hvilket ”look” du ønsker at få ud af læderet. Er du til et antikt udtryk, en ensartet farve eller til mørk patina?

Hos MicMic er alle crossover taskerne syet af anilin læder. Det betyder, at læderet har et meget naturligt udseende. Derudover bruges den højeste kvalitet af læder til taskerne. Det skyldes, at man ved anilin læder ikke altid kan skjule ”fejl” i skindet som f.eks. blodåre, fluestik eller ridser fra en busk – derfor bruges læder af højeste kvalitet (ud fra sorteringen) til dette. Man vil dog alligevel ofte kunne fornemme unikke karaktertræk i hver hud, hvilket blot skal ses som et kvalitetstegn.

Et andet kendetegn ved anilin læder er, at læderet ofte opnår rigtig meget patina, når det bruges. Flere af MicMics crossover tasker ændrer faktisk udseende løbende gennem årene.

Det er vi vilde med – og her på redaktionen skal vores næste køb helt sikkert være en MicMic crossover læder taske.

Denne artikel er sponsoreret af Morningtrain.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.