Annonce
Middelfart

Derfor går topnavn igen til Rock Under Broen 2020: - Vi har lyttet til vores publikum

Vagn Ove Hansen fra Rock Under Broen var med til at præsentere plakaten for næste Rock Under Broen. Foto: Peter Leth-Larsen.
Der bliver plads til 1200 flere gæster til Rock Under Broen i 2020, hvor pladsen ellers bliver stort set uændret i forhold til 2019. Selv topnavnet Nik og Jay går igen i næste års program.
Annonce

Middelfart: Det bliver ikke en gentagelse.

Men derfor kan du alligevel opleve, at Rock Under Broen 2020 på mange måder kommer til at minde om rockbraget i 2019.

Fredag formiddag blev plakaten for 2020 offentliggjort i MG&BKs klublokale på Færøvej, og bestyrelsen bag Rock Under Broen pointerede flere gange, at man ønsker at gentage succesen fra 2019, som er blevet beskrevet som den bedst afviklede i tre årtier.

Rock Under Broen-folkene hæftede sig ved, at man modsat andre år ikke har oplevet klager over toiletforhold eller andet.

Og man har i det hele taget lyttet til publikum og særligt de over 25.000 følgere på facebooksiden, når det kommer til musikprogrammet, som udelukkende består af danske navne med Nik og Jay som genganger fra 2019.

Er der ikke en tommelfingerregel om, at et band ikke spiller to år i træk? Det gør Nik og Jay - hvorfor det?

- Jeg kan ikke huske, hvornår vi har gjort det sidst (haft gengangere i programmet, red.). Men vi har lyttet til vores publikum, og Nik og Jay er om nogen hottere end nogensinde før. I stedet for at have en tommelfingerregel, så lytter vi til vores publikum, og de vil rigtig gerne have Nik og Jay, som er helt fantastiske live, lyder det fra den musik-ansvarlige Peter Zederkof.

Her er 2020-programmet

Programmet til Rock Under Broen 2020 blev fredag offentliggjort.

Her kommer navnene - i ikke-prioriteret rækkefølge.

  • Rasmus Seebach
  • Scarlet Pleasure
  • Alphabeat
  • Malurt
  • Carpark North
  • Hjalmer
  • Queen Machine
  • Dizzy Mizz Lizzy
  • Morten Breum
  • Nik og Jay
Annonce

1200 flere gæster

Også navne som Malurt, Hjalmer, Dizzy Mizz Lizzy, Carpark North og ikke mindst Rasmus Seebach er på plakaten. Her har Rock Under Broen igen lyttet til de mange input.

- Vi rammer bredt igen i år, og vi har lyttet meget til ønskerne på vores facebookside. Vi tager ikke alle sammen i top 15, men vi rammer de fleste, nævner Peter Zederkof, der glæder sig til 13. juni 2020, når braget løber over stablen.

Der er i alt 10 navne på programmet - to mere end i 2019. Samtidig starter man i 2020 en time før, så første band går på scenen klokken 11.

Rock Under Broen finder desuden plads til 1200 flere gæster, og der er en klar forventning om, at de i alt 20.000 billetter er udsolgt allerede omkring 1. januar 2020.

Der er 1200 ekstra billetter, hvordan får I plads til dem på pladsen?

- Vi tager udgangspunkt i pladsen, som vi har haft i år, og så laver vi nogle småjusteringer. Der var god plads i år, og folk kunne komme til mad- og ølboderne, toiletterne og så videre. Vi retter lidt til, og så kan der godt være 1200 flere, forklarer Peter Zederkof, der udover ansvaret for musikken også kommer til at stå i spidsen for indretningen af selve festivalpladsen.

Han nævner bookingen af diverse kunstnere som den største udfordring i planlægningen af den store musikbegivenhed.

- Vi er år efter år seks - nogle gange syv - begivenheder på samme weekend, som skal deles om navnene, og det skal vi have til at gå op. Bookerne har god kontakt, så det handler ikke om at stjæle fra hinanden, men vi snakker sammen om det, konstaterer han.

Rock Under Broen bliver afviklet for 32. gang i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Middelfart For abonnenter

Laveste pris er ikke altid vejen til succes: Vognmandsfirma laver rekordoverskud med gamle dyder som faglighed og fleksibilitet

Annonce