Annoncørbetalt indhold

Derfor er en bil unødvendig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For mange danskere er det svært at forestille sig en dagligdag uden bil – og alligevel er der mange der formår at tage på arbejde, i skole og handle ind uden brug af en bil. Der kan være fordele ved at have en bil og det er da også en form for luksus at have adgang til et køretøj til enhver tid, men i realiteten er en bil helt unødvendig. Læs med herunder og find ud af hvorfor. 


Annonce

For mange mennesker er det utrolig bekvemt at have muligheden for at sætte sig ind i en bil og køre til deres destination. Uanset om det er sommer eller vinter så kan en bil være et praktisk valg, på trods af at der er mange udgifter forbundet med at eje en bil. For eksempel er der rankomat forsikringer at betale og benzin at fylde på. Men i stedet for at liste alle ulemperne ved at have en bil, så får du her fordelene ved ikke at bruge en bil.


Din egen chauffør 

Hvad nu hvis du fik at vide at du kunne have din helt egen chauffør og endda til billige penge? I stedet at køre dig selv rundt, så er det endnu mere bekvemt at have nogle andre til at køre en rundt – og det behøver ikke være dyrt at have en chauffør. Tage bare bussen eller lyntoget når du skal på arbejde, besøger familien til jul eller købe ind til middag.


Den offentlige transport er ikke bare bekvem at bruge fordi der er så mange muligheder for transport – det er også en billig og økonomivenlig løsning. Hvis man er den udadvendte type der kan lide mennesker, så er det også oplagt at tage den offentlige transport hvor der netop er mulighed for at møde mennesker, man ellers ikke ville have mødt hvis man tog bilen helt for sig selv.


For krop og sundhed

Hvis man bor i en stor by som Odense kan det være en fordel at bruge cyklen frem for bilen. Storbyer har det nemlig med at være overfyldte med biler, hvilket kan gøre det sværere at komme frem i sin egen. Hvis man kører i et travlt sted, kan det altså have den modsatte effekt end hvad man ønsker: en hurtig tur i bilen bliver pludseligt til en frustrerende tur i en lang kø.


Det kan man til gengæld undgå hvis man vælger at tage cyklen. Hvis man tager cyklen, så undgår man også at skulle finde parkering, hvilket koster mere tid og flere penge. Derudover får man automatisk også mere motion hvis man vælger at tage cyklen frem for bilen. Så lad bilen stå og tag cyklen i stedet. Det er godt for krop, sind og miljø.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.