Annoncørbetalt indhold

Derfor er det vigtigt at have det rigtige kontorudstyr

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For at du kan udføre dit arbejde bedst muligt og mest effektivt, er det vigtigt at have adgang til det helt rigtige kontorudstyr. Afhængig af hvilken branche du arbejder indenfor, kan det være forskellige kontorartikler, du finder nødvendige. Kontormøblerne har stor betydning for dine kollegaers arbejdsstillinger, og hjælpemidler såsom opslagstavler kan have betydning for overblikket og effektiviteten.


Annonce

Et flot og simpelt kontor

Du skal naturligvis ikke gå på kompromis med kvaliteten på dit kontorudstyr, da det er den praktiske dimension, der kommer i første række. Dog gør det ikke noget, at kontorartiklerne ser flotte ud og passer sammen. Det vil for mange betyde meget, at deres kontor fremstår flot, når der kommer besøg. Du kan derfor med fordel holde dig til det simple look, når du skal købe kontorudstyr såsom kuglepenne eller ringbind. Det kan foruden at skabe et flot kontormiljø også give dig en roligere atmosfære, så du kan fokusere på dine arbejdsopgaver.


Tænk bæredygtighed ind

Som det er i alle henseender af vores tilværelse, skal der i købet af kontorudstyr også indtænkes bæredygtighed. Det vil derfor være en god ide at række blikket mod grønne produkter. Det kunne være at købe papir, der er produceret mere bæredygtigt end normalt. Eksempelvis ved at opveje CO2-udledning ved genplantning. Det gælder også konvolutter og andet emballage.


En anden mulighed er at investere i Post-it noter, der er lavet på genbrugspapir. Det kan også sagtens lade sig gøre at købe opslagstavler eller flipovers, der er produceret af genanvendte materialer. Hvis du vender blikket væk fra selve kontoret, er det ligeledes oplagt at undersøge, om bæredygtighed omkring kaffemaskinen kan optimeres. Hvis der bliver brugt to-go-bægre, kan de med fordel erstattes med papkrus i bionedbrydeligt materiale, så de kan komme i komposten. I samme ombæring kan det være en god ide at tjekke, om kaffen egentlig bliver produceret bæredygtigt og socialt ansvarligt?Skab mulighed for at tage en aktiv pause

Det er rigtig vigtigt at få bevæget kroppen, selvom du og dine kollegaer er på arbejde. Det er dog ikke altid nemt at tage initiativ selv. Måske hverdagene på kontoret flyver afsted, og man ikke føler, der er ordentlig tid til at inkorporere motion. Det kan derfor være en god idé at investere i træningsudstyr såsom en balancebold, en motionscykel, træningselastikker eller en yogamåtte. Hvis det er til fri afbenyttelse på kontoret, vil det måske motivere medarbejderne til at dyrke pausemotion, og komme lidt væk fra skærmen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.