Annoncørbetalt indhold

Derfor er det fedt at være studerende i Odense

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Odense har som studieby altid ligget i skyggen af København og Århus. Mange har en idé om, at Odense bare ikke er en lige så fed studieby. Odense kommune har dog lavet en masse nye tiltag for at skabe opmærksomhed på studiemiljøet i Odense. Lige her kan du læse, hvorfor det er fedt at være studerende i Odense.

En lejlighed til overkommelig pris 

Annonce

Modsat København og Århus er det ikke svært at få en lejlighed Odense. Der bliver bygget lejligheder og kollegier til studerende alle vegne i Odense. Hvis man vil bo lige i centrum af Odense, koster det selvfølgelig en del mere. Sådan fungerer det alle steder. Der er dog både kollegier inde i byen, som altså er den billigste løsning, hvis man ønsker at være tæt på bymidten. Man kan også søge lidt væk fra centrum og finde en rigtig fin lejlighed til en god pris. Når man er i Odense, er man altså ofte ikke længere væk end, at man kan hoppe på cyklen. Det er gratis transport og motion i en kombination! Dette leder faktisk naturligvis videre til næste punkt.

Odense er stor – men ikke så stor 

Odense er Danmarks tredjestørste by med sine omkring 201.000 indbyggere og 304 kvadratmeter. Så helt lille er Odense altså ikke. Det gode ved Odense er dog, at studiemiljøet generelt centrerer sig omkring en mindre del af Odense. Fra Odense bymidte ud til Syddansk Universitet (SDU) eller University College Lillebælt (UCL) er der blot omkring 4-6 km. Det er det, der for de fleste svarer til en cykeltur på et kvarters tid. Du kan altså være i gågaden et kvarter efter, at du har fået fri fra dit uddannelsessted. Dette giver gode muligheder for at hygge med sine medstuderende efter endt undervisning eller forelæsning.

Oplevelser i Odense

Når sommeren rammer Danmark, er Odense mindst lige så hyggelig som de større byer. Der bliver afholdt forskellige arrangementer hen over sommeren, som faktisk ofte er gratis. Hvis ikke, så har stort set alle arrangementer studierabat. Det gør det nemt at være med til at opleve ting i Odense, selvom man som studerende måske ikke altid har råd til spas og løjer. Der bliver eksempelvis holdt foredrag, gratiskoncerter, workshops, teaterforestillinger og kunstudstillinger, som alle har den fællesnævner, at studerende enten kan komme gratis eller kan betale mindre end halv pris. Det er altså ikke helt så ringe at være studerende i Odense.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.