Annonce
Kerteminde

Derfor åbner Farmors Muntre Køkken i Munkebo: - Det er min by. Det er her, jeg føler mig hjemme

Sandra Glue vil gerne tiltrække unge som gamle, når hun åbner et nyt madhus ved Munkebo Bycenter. Foto: Daniel Poulsen
Når 'Farmors Muntre Køkken' åbner i starten af december, vil det være Sandra Glue med en fortid hos Strandbadet, der står bag kødgryderne. Hun giver her tre grunde til, at det er ved Munkebo, at madstedet skal åbne.
Annonce

Her er tre af Sandra Glues argumenter for, at hendes nye madsted skal have adresse i Munkebo.

1 Min egen by

- Det er min by. Det er her, jeg føler mig hjemme, og mine børn føler sig også hjemme, fortæller Sandra Glue. Indtil videre har hun boet i byen i 10 år, men hun regner med, at det bliver mange flere - både for hende og det kommende madsted.

2 Vandet

- Jeg er ikke født og opvokset her i Munkebo, jeg er Odense-pige, men min kærlighed faldt på vandet. Det gjorde det også henne i Kerteminde, siger Sandra Glue og tilføjer, at det føles som ren terapi til den stress, som hun gennem mange år har døjet med.

3 Mulighed for at gribe chancen

- Jeg har grebet chancen, siger hun og tilføjer, at det vil være en fryd for hende, hvis Munkebo kom til at shine lidt mere, end den gør i dag.

- Jeg vil elske at være med til og gøre min del til, at Munkebo bliver vækket til live igen. Lindø er ved at komme op igen, men nu mangler vi bare byen. Det er en chance, at jeg har fået nøglerne herned til. Ens største modstander i livet er ens egen tvivl og frygt. Den har jeg da stadigvæk med mig, men jeg vælger måske at putte den lidt i baggrunden og så søge drømmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Mødre til kræftramte børn støtter hinanden og kæmper for behandling på OUH: Børnene får lov at have en barndom

Fyn

Fynsk professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce