Annonce
Fyn

Der var ratslør hos HC Odense

Træner Martin Hjortshøj og Thomas Pedersen tog en time-out bagud 8-5 og kom foran 14-11 i starten af anden halvleg, inden ressourcerne slap op. Foto: Leif Rasmussen
Der var grænser for, hvor meget Morten Kirkeby og nyerhvervelsen Jacob Lyck kunne bære mod Ajax, der sendt odenseanerne ud af pokalen.
Annonce

Håndbold: Der er kontant afregning, når de indbyrdes relationer er usikre eller enkelte spillere ikke er helt oppe i gear.

Det blev afgørende for HC Odenses mænd, der ellers længe var godt med mod Ajax, men til sidst var pumpet for kræfterne offensivt.

Andreas Madsen er stadig skadet og topscorer-fløjen Mikkel Søby døjer med en ankelskade lidt endnu, så der blev trukket store veksler på tilbagekomne Morten Kirkeby og Tønder-importen Jakob Lyck i bagspillet.

Kirkeby var i første halvleg kun med i forsvaret, men blev nødt til at hjælpe offensivt efter pausen. Man kunne sagtens se Jacob Lycks kvaliteter som spilfordeler, men han blev tvungent ud i positioner, hvor meget lidt lykkedes for ham i afslutningerne, når han spillede back.

- Jeg er sådan set tilfreds med forsvaret hele kampen. Men undervejs manglede vi kvalitet i afslutningerne, og så blev vi tvungent til at skulle slide for meget for vores mål, mente træner Martin Hjortshøj.

- Der er grænser for, hvor meget vi kan forvente af Kirkeby offensivt. Han har ikke spillet i angrebet i to år. For Lyck er opgaven for os og ham at få tilpasset timingen og afstanden til forsvar og holdkammeraterne i en for ham ny gruppe. Men jeg er fortrøstningsfuld med dem begge på sigt, tilføjede HC Odense-træneren.

Den tidligere GOG-assistent Mathias Albrektsen indledte med en sejr i sin Ajax-debut for et hold, der har mistet den tidligere GOG-bomber Minik Dahl Høegh, der stadig er klubløs.

- Det var fedt at få en kamp, hvor der stod noget på spil tre uger før turneringsstarten, så vi kunne se, hvor vi stod. Vi er drønærgelige over ikke at være gået videre, men Ajax var skarpere end os. Jeg forventer at dem i den gode midte i tabellen, mente HCO-træneren.

Kampen Kort

Mænd, 1/16-finaler, pokalturneringen HC Odense-Ajax 21-24 (11-11)

Kampens gang: 5-2, 5-8, 14-11, 15-13, 15-17, 17-20, 19-23, 21-24.

Udvisninger: HC Odense 4x2, Ajax: 3x2 min..

Mål:

HC Odense: Kristian Larsen 8 (2), Morten Glasius 5, Frederik Skov 3, Eigil Feddersen 2, Morten Kirkeby 1, Jacob Lyck 1, Lukas Risum 1.

Ajax: Hakan Sahin 5, Rasmus Jans Graffe 5 (1), Nichlas Poulsen 3, Jakob Juul Jessen 3, Magnus Ravn Campbell 3, Gustav Russel Falholt 2, Kristoffer Rasmussen 2, Andreas Hylleberg 1.

Bedste spillere: HC Odense: Kristian Larsen Ajax: Hakan Sahin.

Dommere: Kim Eriksen og Richard James Smed - meget fin præstation.

Tilskuere: 100

Næste kamp: 5. september, 1. division 16.00, HC Odense-Grindsted

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Cannabiseventyret og jobmarkedet smuldrer: Frustreret producent må fyre 20 medarbejdere på Odensefabrik

Fyn

DHG besejret trods smagfuld opvisning

Annonce