Annonce
OB

Der var hunde efter kaffe i Lyngby

Dette var et tilbud, som Sport Fyn næsten ikke kunne lade være at gå efter. Men en termokop af den størrelse var alligevel for stor en udfordring, så vi nøjedes med en enkelt pressekop og den berygtede Lyngby-pølse med brød und alles dazu. Den var vi nemlig som hunde efter. Foto: Leif Rasmussen


Annonce

Den scene var der godt nok meget symbolik i. Netop som OB's spillerbus ankom ved svømmehallen og stadion, kom den gamle Lyngby-leder og tidligere formand for Divisionsforeningen, Hans Bjerg-Pedersen, gående. Han er blevet 76 år og vil i den grad blive husket for at være imod ansættelsen af Richard Møller Nielsen som landstræner. Der gik ikke mange måneder før det fynske bøgetræ havde vundet Europamesterskabet, selv om et svin havde gnubbet sig op ad» barken. Den yngre generation husker måske historien fra filmen "Sommeren 92".

------

Sport Fyn opdagede på intet tidspunkt Hans Bjergs bedstemor, som han mente angiveligt kunne have trænet det danske landshold dengang.

-----

Troels Kløve fyldte 30 år på kampdagen og var på forhånd ked af, at det også i fremtiden ser ud til, at kampene i Superligaen skal afvikles med ikke over 500 mennesker alt inklusive. Til gengæld sagde han til ob.dk, at hans store og første fodboldidol var Zinedine Zidane og han godt kunne lide at lytte til Bruce Springsteen. Fødselslaren proklamerede iøvrigt før kampen, at han aldrig havde følt sig i bedre form end nu.

-----

Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB, har igen været på barrikaderne for at påvirke politikerne og især kulturminister Joy Mogensen og han kan ikke se, at fodbolden bidrager til flere smittede med de kontrollerede forhold, som netop fodboldklubber står for på stadions med afsnits-opdeling og så videre. En undersøgelse fra januar 2020 - altså før coronaudbruddet viser, at kun 5,9 % af 951 adspurgte fans i OB's undersøgelse benyttede sig af kollektiv trafik til Superligakampene i Odense. Derimod bruger 61,8 % bilen, 26,7 % tager cyklen, mens 5,6 % er gående. - Derfor holder argumentet om øget smittespredning grundet fans i den kollektive trafik slet ikke, fatslår Jack Jørgensen.

----

OB præsenterer den nye udebanetrøje fredag den 30. oktober på Ryan´s of Odense. Og den bliver ikke længere sort men stribet på en særlig facon, rygtes det. Det bliver en fredagsbar - hvis ellers forsamlingen overhovedet tillades - med trøjelancering, besøg af cheftræner Jakob Michelsen og sportschef Michael Hemmingsen. Dørene åbnes 16.00 til 18.00. Der vil være livemusik, og mulighed for at købe fish’n’chips samt burgere. Arrangementet er eksklusivt for sæsonkortholdere.

-----

Eksklusivt var det også i Lyngby, for de sæsonkortholdere der ikke fik billet til kampen. Der var forevisning af kampen i Nordisk Film Biograferne i Lyngby, hvor kampen blev sendt i Sal 1 på storskærm. Brødrene Prices Diner tilbød på kampdagen en ‘Burger Combo’ til kun 125.

-----

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH er ifølge statistikker bedst til behandling af børnecancer: Fynske læger ser ingen grund til centralisering

Annonce