Annonce
Kerteminde

Der er plads til alle, når Lundsgaardløbet i Kerteminde skydes i gang igen

Start og mål kommer til at gå fra Lundsgaard Gods - og der er en badebro lige i nærheden. PR-foto
Efter en pause sidste år holdes der igen Lundsgaardløb i april. De to arrangører vil på samme tid give folk naturoplevelser og fornøjelsen af at bevæge sig sammen med motionister i klapvogne og ekstremløbere i kampform.
Annonce

Kerteminde: To dedikerede løbere står bag genoplivningen af Lundsgaardløbet. Det blev ikke afviklet sidste år, og det skal der ændres på 4. april i år, når løbet igen skydes i gang.

Det er Simone Hansen, der sammen med Alex Nielsen, arrangerer Lundsgaardløbet 2020. Løbet skal være med til at synliggøre den naturen omkring Kerteminde og Lundsgaard Gods, hvor erfarne løbere, nybegyndere og familier samles i et løbefællesskab med plads til alle. Arrangørerne ønsker helt specifikt at udbrede kendskabet til Cannonball løb, som i mange år har været en foretrukken løbemodel blandt erfarne løbere, der løber marathon- og ultraløb.

- Til Lundsgaardløbet skal der være plads til børn, venner og familier sammen med de erfarne marathon- og ultraløbere, siger Simone Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Løbe- og gåruter for alle

Arrangørerne arbejder begge med kommunikation, PR og events, så det lå lige til højrebenet for dem at planlægge et løb sammen.

I december tog de kontakt til Lundsgaard Gods, der ejes og drives af den økologiske landmand og godsejer Rudolf Iuel og jazzsangerinde Vini Iuel. Parret var helt med på idéen om et løb i skoven og stiller rammerne til rådighed.

Det er også ved godset, at mål- og startområde vil være placeret.

Både 10,6 km, halvmarathon og marathon følger den samme rute, mens Walk & Run på 2,5 km går gennem den østlige skov, hvor der både er dådyr, fasaner og et rigt fugleliv.

Er man meget frisk, kan løbeturen afsluttes med at hoppe i vandet fra badebroen 200 meter fra Lundsgaard Gods.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce