Annonce
OB

Der er kommet bund i Frøkjær

Mads Frøkjær-Jensen med nummer 29 var med til at vinde den overraskende sejr i Herning. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)
OB-træner Jakob Michelsen glad for et nyt ungt våben

FODBOLD: I Herning overhalede han blandt andre Mathias Greve og Julius Eskesen i startopstillingen.

20-årige Mads Frøkjær-Jensen stod på holdkortet og var med til den store triumf, indtil han fik krampe ti minutter før tid.

- Vi havde et hav af skader, og vi vurderede, at Mads Frøkjær-Jensen var den rigtige til den opgave. Den løste han især defensivt rigtigt fint til trods for, at han er offensivspiller. Det var dejligt at se, at der var bund i hans defensiv, for det har der ikke altid været. I Herning havde han langt flere defensive aktioner, vurderer OB's træner Jakob Michelsen.

- Offensivt har han noget spilintelligens, når han forvalter det rigtigt. Hans største force er også hans største fjende, når han forsøger at gøre noget spektakulært, når det smarteste havde været at gøre det simple, tilføjer OB-træner.

OB har senest vundet 2-1 og 4-0 over Horsens i kampe, som Jakob Michelsen betegner som tætte.

- Horsens kommer med samme fysik som FC Midtjylland, advarer OB-træneren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce