Annonce
Faaborg-Midtfyn

Der er dækket op i Ringe: Picnic i passagen

Klar til picnic i det grønne: Der er dækket op med rødternet dug i sommerudstillingen i passagen mellem Jernbanegade og Østergade i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce

Ringe: Der er dækket op til picnic i passagen mellem Jernbanegade og Østergade i Ringe. En rødternet dug med glas, tallerkener, bestik, jordbær, vandmelon, radiser og kage med et grønt tæppe som underlag fanger øjet, når man går gennem den ellers grå passage, der forbinder to af de centrale gader i Ringe.

Den festligt dækkede rødternede dug hænger på muren som en del af en sommerudstilling i passagen.

- Det er en opfordring til at komme ud og tage på picnic. Det er skønt at komme ud i sommeren. Vi skal jo være meget hjemme i år, og man kan bare tage cyklen og køre ned til Ringe Sø. Længere væk behøver man ikke tage, siger Pia Smidt, der selv bor i en lejlighed skråt over for passagen.

Hun står bag udsmykningen sammen med tre andre kreative kvinder, der også er fra nærmiljøet i Jernbanegade: Gitte Outzen, der har butikken Gitte Garn skråt overfor, Louise Hartmann fra frisørbutikken lige ved siden af passagen og den kreative Gitte Nielsen.

Med skiftende udstillinger vil de fire kvinder udsmykke passagen i løbet af i år, og picnic-dugen er den tredje udsmykning i år.

- Den kom op for nogle dage siden og kommer til at hænge de næste par måneder hen over sommeren, inden vi skifter til en efterårsudstilling, fortæller Pia Smidt, der er tidligere børnebibliotekar i Ringe.

Udsmykningen strækker sig ind i gårdmiljøet bag Jernbanegade, og for børn og barnlige sjæle er der mulighed for at gå på opdagelse i udsmykningen og lede efter finurlige detaljer. For eksempel: Hvor mange sommerfugle kan du finde på den selvudnævnte sommerfuglebusk i gården?

Hvor mange sommerfugle kan du få øje på i den selvudnævnte sommerfuglebusk, der står i gården bag passagen? Foto: Hardy Hounsgaard
Glas, tallerkener, bestik, jordbær, vandmelon, radiser og kage på en rødternet dug i det grønne i sommerudstillingen i passagen mellem Jernbanegade og Østergade i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Der er sommerfugle i busken i gården i passagen bag Jernbanegade i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce