Annonce
Middelfart

Der blev bidt negle: Vinder fundet i stort sejlsportsstævne i Middelfart

Jacob Nikolajsen fra Horsens Sejlklub løb med hædren og 20.000 kroner. PR-foto: Match Racing Denmark.

Middelfart: I weekenden blev det internationale sejlsportsstævne Grundig Sailing Cup afgjort på Fænøsund.

Der stod en præmie på 20.000 kroner på højkant, og det var formentlig et vis lokalkendskab, der gjorde udfaldet, oplyser arrangørerne Match Racing Denmark i en pressemeddelelse.

Arrangørerne uddyber, at Grundig Sailing Cup er en serie af sejladser i Danmark, Norge og Sverige, hvor de bedste fra hvert stævne ender i finalerunden.

Som noget nyt blev finalen afviklet i Middelfart, hvor stillingen efter første sejldag lørdag lå tæt, og hvor vinden drillede, hvor der også skete en enkelt kollision.

"I den lettere og mere skiftende vind søndag blev der bidt en del negle. Vinden kom i mange små pust, så der blev konstant skiftet føringer. Men de svære forhold blev læst perfekt af Jacob Nikolajsen, der repræsenterer Horsens Sejlklub. Dermed kunne han for andet år i træk løfte trofæet og kalde sig vinder af Grundig Sailing Cup", skriver arrangørerne i pressemeddelelsen. "Stor ros til Middelfart Sejlklub. At afholde et stævne som dette kræver en stor flok frivillige. Fra torsdag morgen til mandag middag er der blevet arbejdet med at holde både, materiel, logistik og forplejning kørende. Hele 40 personer har været i gang for at løfte opgaven. Men fra både deltagere, sponsorer og dommere er der udtrykt stor ros til klubben og arrangøren, fortsætter Match Racing Denmark i pressemeddelelsen.

Stort sejlsportsstævne afviklet på Fænøsund, og der er stor ros til de lokale arrangører. PR-foto: Match Racing Denmark.
Stort sejlsportsstævne afviklet på Fænøsund, og der er stor ros til de lokale arrangører. PR-foto: Match Racing Denmark.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce