Annonce
Kerteminde

Dennis er hundeparkens greenkeeper: Kommunen vil ikke længere slå græsset

Dennis Kristensen (t.h.) er blevet frivillig greenkeeper i Munkebo hundepark. Kommunen er holdt op med at slå græsset. Privatfoto
Da kommunen stoppede med at slå græs, greb frivillige brugere af hundeparken i Munkebo opgaven. Nu har de også lige samlet ind til en havetraktor.
Annonce

Munkebo: Når græsset bliver så højt, at både hund og ejer bliver væk i det, og kommunen sparer så meget på pasningen af de grønne områder, at de ikke engang svarer, når man brokker sig, så er der jo ikke andet at gøre end at tage fat selv.

Sådan tænkte i hvert fald Dennis Kristensen fra Munkebo, da græsset i den lokale hundepark var blevet så højt, at der måtte gøres noget:

- For halvandet år siden var græsset så højt, at vi næsten ikke kunne gå i det mere, og kommunen ville kun slå det én gang om året. Så jeg købte selv en havetraktor, som jeg har slået det med lige siden. Det nytter alligevel ikke at brokke sig til kommunen, fortæller han.

På Toften i Munkebo ligger en populær hundepark, som benyttes af omkring 300 hundeejere fra både Munkebo, Kerteminde og Odense. Brugerne er forenet i Facebook-gruppen "Hundeparken Toften Munkebo." Det er her, de inviterer til legeaftaler hund og hund imellem og koordinerer øvrige sociale arrangementer.

Lørdag den 1. august blev det fejret, at 43 brugere af hundeparken i Munkebo havde samlet ind til en ny brugt havetraktor. I alt 4530 kroner var det blevet til. Privatfoto

Det tager Dennis Kristensen cirka tre timer at slå alt græsset. Men for nylig gik hans havetraktor i stykker.

- Så vi lavede en indsamling i facebook-gruppen, og der var 43, der bidrog. Vi landede på sammenlagt 4530 kroner i alt. Nok til at købe en ny brugt havetraktor for, fortæller Dennis Kristensen.

Annonce

Mange andre opgaver på et år

Skæbnen ville, at det "nye" brugte indkøb gik i stykker få minutter efter, handlen var afsluttet. Dennis Kristensen fik dog pengene tilbage og skaffede en anden. Succesen blev for nylig fejret med et fællesarrangement i hundeparken.


For halvandet år siden var græsset så højt, at vi næsten ikke kunne gå i det mere, og kommunen ville kun slå det én gang om året. Så jeg købte selv en havetraktor, som jeg har slået det med lige siden.

Dennis Kristensen, frivillig, hundeparken i Munkebo


Kerteminde Kommune plejer også at sprede flis på stierne i vinterhalvåret, hvor der bliver meget mudret i parken. Det er de også stoppet med.

- Men så har vi lavet en aftale med dem om, at de leverer flisen, så kører vi den selv ud på stierne. Med en fandens masse trillebører, fortæller Dennis Kristensen.

Men det grønne vedligehold stopper ikke her. Bevoksningen omkring hundeparken er blevet så omfattende, at der skal både motorsav og buskrydder til.

Dennis Kristensen har skrevet til kommunen:

- Men de gider ikke engang at svare tilbage.

Han lavede i stedet et opslag i hundeparkens facebook-gruppe. Martin Winther Jensen meldte sig. Og tirsdag den 4. august bliver opgaven løst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Odense

Hårdere straffe og bedre uddannelser: Rahbæk Juel ønsker nationale tiltag i kampen mod negativ social kontrol

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce