Annonce
Assens

Denne kommune er hurtigst på Fyn til byggesager: - Det er så uhyre vigtigt

Assens Kommune er hurtigst på Fyn til at behandle byggesager. Og fjerdehurtigst i landet. Arkivfoto: Assens Kommune.
Assens løber igen med titlen som Fyns hurtigste kommune til at behandle byggesager.

Byggesagsbehandlerne i Assens Kommune gør det igen.

De løber med titlen som Fyns hurtigste, når det kommer til at behandle byggesager.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse. Ifølge nye tal fra KL tog det i 2020 i gennemsnit 17 dage at behandle en byggesag i Assens Kommune, mens den gennemsnitslige behandlingstid for byggesager på Fyn ligger på 61,4 dage.

Annonce

Assens indtager en fjerdeplads på landsplan.

- Jeg er meget stolt af og tilfreds med, at vi igen trækker en fynsk guldmedalje i byggesagsbehandling. Det er så uhyre vigtigt, at vi kan tilbyde vores borgere og erhvervsdrivende en hurtig og smidig sagsbehandling, for det er, hvad der skal til, for at vi kan fremme væksten, beskæftigelsen og bosætningen i kommunen, siger borgmester i Assens Kommune, Søren Steen Andersen (V), i pressemeddelelsen.


Det er så uhyre vigtigt, at vi kan tilbyde vores borgere og erhvervsdrivende en hurtig og smidig sagsbehandling

Søren Steen Andersen, borgmester


Går tilbage på landsplan

Mens formand for udvalget Miljø, Teknik og Plan, Dan Gørtz (V), fremhæver, at man har etableret den såkaldte Erhvervskontakten, som er én indgang for virksomhederne i kommunen.

- Vi har gjort meget for at sikre en hurtig og effektiv sagsbehandling både for borgere, men specielt også for virksomhederne, siger udvalgsformanden blandt andet i pressemeddelelsen.

Assens Kommune tilføjer, at den gennemsnitslige sagsbehandlingstid på byggesager på landsplan ligger på 62,6 dage, hvilket er en stigning i forhold til sidste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce