Annonce
Nyborg

Den udsatte post nede bag ved

Martin Davidsen har skrevet endnu en bog om fodbold, denne gang er temat målmandens rolle. Privatfoto

Nyborg-journalist skriver bog om fodboldmålmænd.

Nyborg: Det sværeste post i fodbold er den som målmand. Det mener i hvert fald mange af spillets kendere. Nu er der en bog på vej med dette tema, "Målmand - bag om foldboldspillets mest udsatte job". Den udkommer 14. juli på Byens Forlag og er skrevet af Nyborg-journalisten og forfatter Martin Davidsen.

I bogen taler syv markante målmænd om successer, bemærkelsesværdige redninger, personlige kriser m.m.

En af de medvirkende er den fynske legende, Lars Høgh, hvis meritter ofte er fortalte. I bogen går man mere tæt på mennesket bag.

- Man siger, at målmænd er skøre og en særlig race. Lars Høgh er en af de bedste målmænd i Danmark gennem tiderne og i dag målmandstræner på landsholdet, men når man møder ham, er han en stille og rolig fynbo med let til latter og smil. Alligevel køber han præmissen om, at målmænd er skøre, hedder det i en pressemeddelelse i forbindelse med bogudgivelsen

- Jeg er ganske normal uden for banen, men inde over kridtstregen kunne jeg godt bringe det frem, hvor jeg selv tænkte, om jeg var blevet sindssyg. Jeg kunne råbe så meget ad mine holdkammerater, og jeg har vundet mange indbyrdes kampe til træning ved bare at råbe. Det var en god evne, jeg havde, og det gjorde det lettere for mig at være målmand, siger Lars Høgh i bogen.

Martin Davidsen har arbejdet med bogen igennem længere tid.

- Det har været spændende at tale med nogle af landets bedste målmænd og komme tættere på et område af fodboldspillet, som får meget opmærksomhed, men som ikke mange får indblik i, siger forfatteren. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Annonce