Annoncørbetalt indhold

Den tatovering man fortrød

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender sikkert alle en, der har fortrudt en tatovering, eller måske har man en selv, man ikke er helt tilfreds med. Det kan være af forskellige årsager. Måske fik man en mens man var fuld, måske er man vokset fra den og synes måske ikke den er så fed længere, måske har man slået op med kæresten, man fik den lavet med, eller måske er den bare lavet dårligt. Der kan være mange forskellige grunde, og der er endnu flere end dem vi nævnte. Uanset hvad, så er det at få den dækket altså ikke længere den eneste mulighed for at glemme den. Nej det er jo også muligt med fjernelse af tatovering. Man behøver altså ikke at bekæmpe blæk med mere blæk.

Der er få fjernet en tatovering er måske ikke noget som så mange kender til, og vi vil derfor hjælpe dig lidt med at få mere at vide omkring det. Måske endda få fjernet noget frygt.

Annonce


Sådan foregår det

I dag har man opfundet så smart teknologi, at man kan få fjernet sin tatovering med laser. Mange tror at det gør ondt, og det kan det naturligvis også godt gøre lidt. Men det er lidt det samme som det at få tatoveringer. Det gør mere ondt på nogen, end det gør på andre. Og man kan igen, ligesom når man bliver tatoveret, få smerte mindskende creme på samt afkøling af hunde under behandling.


Er det dyrt?

Igen kan vi ikke andet end at sammenligne med det at få en tatovering. Det afhænger naturligvis af størrelsen på det, der skal fjernes. Desto mere der er, desto dyrere bliver det. Man skal bare huske på, at det relativt set ikke er dyrt. For hvis det er noget som man virkelig ærgrer sig over, så er det ikke dyrt at få det fjernet. Det er jo ene tjeneste til sig selv.


Et godt råd

Et godt råd er, at få det fjernet om vinteren. Det er nemmere at fjerne tatoveringer, der sidder på løs hud, end hvis det sidder på mørk hud. Det har noget med pigmenter i huden at gøre. Så gør dig selv den tjeneste at gøre det om vinteren, hvis det er muligt. Det vil give det bedste resultat.


Vi håber at denne lille artikel har hjulpet dig med at blive en smule klogere. Og måske du endda nu har modet til at få en fjernet, som du af en eller anden grund skulle have fortrudt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.