Annoncørbetalt indhold

Den svære opgave med firmagaver

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Firmagaver kan på enhver arbejdsplads dele vandene. Det kan nemlig være enormt svært enten at kunne tilbyde forskellige gaver indenfor et udvalg, der dækker mange forskellige behov eller finde den ene eller de få gaver som de fleste vil synes om.


Annonce

Så hvis du altid ender med et universal gavekort, som alle aldre kan benytte, men er træt af at købe de samme firmagaver år efter år, så kan Firma Guiden hjælpe dig med et at få et overblik og en masse ideer over gode firmagaver - både julegaver, jubilæumsgaver, fødselsdagsgaver eller noget helt fjerde.


Lad Firmaguiden hjælpe dig med at udvælge firmagaver

Du er gået i stå, og du tager et kig forbi Firma Guiden for at få lidt inspiration til dette års firmagaver til jul. Vi synes, at julen har uanede af muligheder og de fleste ansatte bliver glad for selv de mindste gaver. Men vil du alligevel prøve noget nyt, som overrasker dine ansatte.


Vi kommer her med lidt forskellige kategorier, som du eventuelt kan rette dine ideer til firmagaver ind under.


Aktivitets gaver: 

Et sikkert hit er altid at give oplevelser af aktiv karakter, så længe de omfavner alle aktivitetsniveau. Det kan være aktiviteter, hvor selven aktiviteten er mulig at ned- og opjustere i niveau. Firma Guiden har eksempelvis tidligere anbefalet firmagaver såsom kurser på kreative værksteder, hvor dine ansatte kan udfolde sine kreative sider og opleve noget anderledes og lidt alternativt.


Men det falder ikke altid i god jord hos alle, og derfor kunne det også være en aktivitet de kan tage deres familie med på. Det kan være en valgfri frilufts-oplevelse, såsom en kanotur, shelter-tur eller træklatring i en aktivitetspark.


Madoplevelser:

Hvem elsker ikke at kunne tage sine bekendtskaber med ud på en gastronomisk rejse. Der er ikke noget som mad, der binder folk sammen. Derfor er det altid et godt og sikkert træk at vælge madoplevelser som firmagaver til næste jul eller sommer.


Der er uanede af muligheder og i København er der eksempelvis en masse koncerner som sælger gavekort til alle deres mange restauranter, og dine ansatte kan derfor selv udvælge præcis den restaurant, som de længe har gået og drømt om.


Inventar:

Den klassiske, men også rigtig vellykkede, er at købe inventar, interiør, køkkengrej eller lignende til sine ansatte i firmagaver. Det kan veksle i alt fra en udendørs grill til haven til et Royal Copenhagen tallerken sæt. Det kan også være flere dekorations elementer, som dine ansatte aldrig selv lige får købt, men som man altid bliver glade for.


Tænk eventuelt ind i nogle generelle trends, når du køber inventar, da man hurtigt kan ramme skævt. Hvis sodastream er en stor ting, som mange køber, går derfor efter en sådan gave. Fif: Husk altid byttemærke, hvis nu de er heldige ejer af præcis den gave de får.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.