Annonce
Middelfart

'Den største anerkendelse af dem alle': Nu kan Dagli'Brugsen i Brenderup kalde sig årets butik

Claus Mollerup er uddeler i Dagli'Brugsen i Brenderup, der nu har flere titler at prale af. Foto: Sofie Secher Karlsen
Claus Mollerup og Birte Bramsen, chefholdet i Dagli'Brugsen i Brenderup, kom forleden hjem med en endnu en flot pris til butikken, der også vandt Byens Bedste Service i oktober.

Brenderup: "Stolte, ydmyge og lige ved at revne at glæde".

Sådan lyder overskriften på Dagli'Brugsen i Brenderups facebookopslag fredag, hvor butikken afslører, at den er løbet med titlen som årets Dagli'Brugsen 2019.

Prisen blev overrakt onsdag, hvor brugsuddeler Claus Mollerup og souschef Birte Bramsen deltog på Coops lederkonference i Fredericia og altså kunne vende hjem med en strålende nyhed til kollegerne.

- Med ubeskrivelig stor glæde kom vi tilbage til vores fantastiske og altid hårdtarbejdende personale med den uden tvivl største anerkendelse af dem alle, nemlig titlen som årets Dagli'Brugsen 2019, skriver de to i facebookopslaget.

Dagli'Brugsen i Brenderup snuppede prisen på grund af "en målrettet indsats for at holde en høj butiks- og servicestandard og være lokalområdets nærbutik".

- Butikken har igennem længere tid udviklet sig flot på alle tal, men titlen som Årets Dagli’Brugsen 2019 handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel er også faktorer, som vægtes højt i vurderingen af butikkerne, siger Coop-salgschef Allan Blom Andersen i en pressemeddelelse.

Annonce
Sådan så det ud, da brugsuddeler Claus Mollerup og souschef Birte Bramsen onsdag fik overrakt prisen som årets butik ved en Coop-lederkonference. Foto: PR-foto

Vandt Byens Bedste

Angiveligt har det heller ikke skadet, at Dagli'Brugsen Brenderup lå i toppen ved Melfar Postens awardshow Byens Bedste i oktober 2019, hvor forretningen blev anerkendt som den inden for kommunegrænsen med den bedste service.

Ifølge Claus Mollerup og Birte Bramsen blev det fremhævet på lederkonferencen, at der i Middelfart Kommune både er Coop-forretningerne Kvickly, Fakta og Superbrugsen, men at Dagli'Brugsen i Brenderup altså løb med serviceprisen.

Butikkens nye titel bliver fejret fredag den 7. februar, hvor der mellem klokken 16 og 18 vil være hygge og lidt godt til ganen. Samtidig kan kunderne spare 20 procent på alle varer i butikken med få undtagelser.

Dagli'Brugsen i Brenderup lukker ligeledes klokken 18 onsdag den 19. februar, så det nuværende personale og de, der var ansat i 2019, har mulighed for at tage ud at spise sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Annonce