Annonce
Nordfyn

Den sidste vinder i avisens kampagne er fundet: Lone har købt havegrej og dagligvarer i Otterup

Lone Knudsen fra Nordfyn har vundet fire flasker vin fra Bichel Vine i Odense i avisens kampagne "Sæt pris på din by". Privatfoto
Lone Knudsen fra Østrup ved Otterup modtager Fyens Stiftstidendes tredje og sidste vinpræmie fra Bichel Vine i Odense.
Annonce

Østrup/Fyn: Op imod 2000 fynboer har gennem de sidste tre uger bakket op om Fyens Stiftstidendes handelskampagne, "Sæt pris på din by".

De har de gjort ved at støtte lokale butikker og fortælle om deres køb i kommentarer på Fyens.dk eller på avisens lokale Facebook-sider.

Vi har trukket i alt 18 vindere blandt deltagerne, og onsdag fandt vi konkurrencens sidste heldige. Den ene blev Lone Knudsen fra Østrup nær Otterup, der har vundet fire flasker vin fra Bichel Vine i Odense til en værdi af i alt 500 kroner.

Samtidig har vi rundet kampagnen af med en helt særlig ekstrapræmie, to billetter til Rock Under Broen i september. De gik til Tina Helding Nielsen fra Millinge uden for Faaborg.

Sæt pris på din by

Fyens Stiftstidende har alle hverdage siden 17. marts udloddet præmier til borgere, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.

Deltagerne har været med i lodtrækningen ved at fortælle om deres seneste køb i en kommentar under artikler om kampagnen på Fyens.dk eller på Facebook.

Avisen har opfordret til, at man har handlet lokalt og eventuelt online for at undgå coronasmitte, og at man har fulgt myndighedernes råd om hygiejne og ansvarlig opførsel.

Vi fandt kampagnens sidste vindere onsdag blandt de fynboer, der deltog tirsdag.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Annonce

Nyder det gode vejr

Hos Lone Knudsen, hendes kæreste og deres tre sammenbragte børn står den på påskeferie i denne uge. Som i mange andre hjem går meget af tiden med havearbejde, og det bærer deres seneste køb i henholdsvis Bygma og Jem og Fix i Otterup præg af.

- Jeg skulle have bygget nogle højbede, og vi skulle have købt noget maling til rækværket. Den købte jeg i Jem og Fix den anden dag. I Bygma var det pensler, højbede og noget jord, siger Lone Knudsen.

Hun havde dog sat haveprojekterne på pause onsdag, hvor vejret i højere grad var til at smække benene op på terrassen.

- Det er ikke noget, vi knokler vildt løs på. Det er bare stille og roligt, siger Lone Knudsen.

Annonce

Også dagligvarer og tøj

Hun fortæller, at hun også gør andre køb i Otterup i coronatiden end haveredskaber.

- Vi handler næsten fast i Meny i Otterup, og i Rema 1000 kommer vi også en del. Jeg synes faktisk generelt, at vi bruger de lokale butikker meget til hverdagsindkøbene, siger hun.

Lone Knudsen nævner samtidig Otterups forskellige tøjbutikker, hvor hun dog ærgrer sig over, at der ikke er så meget for børn.

- Men til kvinder synes jeg, at udvalget er fint, siger hun.

Lone Knudsen arbejder som sekretær i et revisionsfirma, og det foregår hjemmefra, når hun ikke holder ferie.

- Både min kæreste og jeg sidder og arbejder hjemmefra. Vi er fuldt udstyret med skærme, tastatur, headset og det hele. Det kører faktisk fint, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce