Annoncørbetalt indhold

Den perfekte app til læsningen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er både sundt og godt at have en god bog at fordybe sig i, om det er en fysisk bog eller online gennem en app. Heldigvis er der en måde, hvorpå man kan få adgang til et hav af fysiske og online bøger, så man altid har noget at læse i.


Annonce

Tales Premium

Nogle har nok hørt om den danske virksomhed, Tales. Hos Tales kan man finde over 12 mio. bøger i Danmark, Sverige, Norge og England. Det er samtidig også muligt igennem appen at finde lydbøger gennem en bog app, hvis man foretrækker dette.


De mange bøger, som Tales tilbyder, behøver ikke at blive købt individuelt, hver gang man mangler en bog at læse. Det er meget nemmere at få adgang til bøgeren gennem Tales Premium. Tales lancerede i 2021 dette medlemskab for dem, som gerne vil have adgang til ubegrænset lytning og læsning af lydbøger og e-bøger i appen, mens det også er muligt at nyde andre goder. Man får nemlig også gratis fragt i Danmark og rabat på alle de 12 mio. bøger, som Tales tilbyder, samt rabat på forskellige kulturoplevelser, og endda gastronomi, hvis man vil på eventyr også udenfor bøgerne.


Hvordan kommer man i gang?

Hvis man overvejer, om man skal blive medlem, er det også meget nemt at komme i gang. Det eneste, man skal gøre, er at oprette en brugerprofil på hjemmesiden og downloade appen, så kan man komme i gang med læsningen eller lytningen.


Hvis man til gengæld er lidt usikker på, om det er noget for en, så kan man altid gøre brug af den 14 dages prøveperiode, som Tales også tilbyder. Her kan man læse alt det, man har lyst til i de 14 dage, mens det er muligt at afmelde medlemskabet inden for de 14 dage, uden at det at det koster noget. Og hvis man gerne vil fortsætte med at være medlem, så lader man selvfølgelig bare medlemskabet fortsætte, så man også selv kan fortsætte med at læse og lytte til det store udvalg af bøger.


En anden stor fordel med appen

Udover alt det førnævnte, så er det endnu en stor fordel ved at læse igennem appen fremfor kun at læse i fysiske bøger. Man kan nemlig tage læsningen med, hvor end man er uden at skulle slæbe rundt på en bog. Vælger man at høre en lydbog, så kan man endda gøre det, imens man laver alt muligt andet i den, for de fleste, travle hverdag. På den måde bliver det nemmere at fordybe sig i en god fortælling eller et spændende emne samtidig med at opvasken bliver mere interessant.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.