Annonce
Faaborg-Midtfyn

Den nye verden efter corona: Har kommunen slet ikke tænkt hjemmearbejdspladserne ind?

Der her bliver nok meget mere almindeligt fremover - at folk arbejder en del af tiden hjemmefra. Og derfor behøver kommunen måske slet ikke så meget plads til sine medarbejdere, skriver Erik Madsen i læserbrevet her. Arkivfoto: Christian Baadsgaard

Lokaldebat: Der har gennem den senere tid været en hel del artikler om fremtidens arbejdsplads. De baserer sig på brugen af hjemmearbejdspladser gennem det seneste års tids covid-19-nedlukninger.

Den opfattelse af en arbejdsplads, som vi kender den i dag, er under forandring og bliver stadig mere mobil, med deraf mere fleksibilitet.

Man kan planlægge at arbejde hjemmefra en til to dage om ugen, i den udstrækning man har behov og kan aftale det med arbejdsgiver.

Annonce


Derfor er det vel fornuftigt at inddrage medarbejderne i en dialog om, hvorvidt man har et ønske om fremadrettet at have mulighed for en-to dage på en hjemmearbejdsplads.


Dermed fastholder man stadig det sociale aspekt, en nyttig sparring samt den kultur, der er skabt på arbejdspladsen.

Derfor er det vel fornuftigt at inddrage medarbejderne i en dialog om, hvorvidt man har et ønske om fremadrettet at have mulighed for en-to dage på en hjemmearbejdsplads.

Med det som udgangspunkt kunne det være interessant at høre, om man fra Faaborg-Midtfyns kommunes side har eller vil tænke det ind i processen, gennem samtaler med medarbejdere og samarbejdsudvalg i forbindelse med samling af socialområdet.

Det kunne være, at en del af de medarbejdere, som arbejder i det sociale område, kunne have interesse i det.

Dermed bliver behovet for faste skriveborde mindre, det kræver mindre plads, og det kunne måske tillige gøre, at det ikke bliver nødvendigt at flytte medarbejdere rundt og samle socialområdet i Gislev. Dermed kunne man spare en otte-ni millioner kroner på 2022-budgettet, som det, jvf. referatet fra Opvækst- og Læringsudvalget, vil koste at samle det i Gislev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce