Annonce
Kerteminde

Ny topchef i Kerteminde Kommune: - Sammen kan vi skabe det bedste

Bettina tror, at hun har fundet drømmejobbet her i Kerteminde. Privatfoto: Bettina Brøndsted
Fra 1. april er Bettina Brøndsted den nye velfærdsdirektør i Kerteminde. Hendes prioriteter vil være borgerinddragelse samt at sørge for, at kommunen kan håndtere det stigende antal børn og ældre.

Kerteminde: Bettina Brøndsted er ny velfærdsdirektør i Kerteminde Kommune. For hende er borgerinddragelse førsteprioriteten. Hun ønsker at være i kontakt med borgerne - at høre, hvad de har at sige,og få hjælp fra dem.

- For eksempel når vi skal beslutte ting på undervisningsområdet, er det fantastisk at høre fra lærerne, eleverne og skoleledere. At have kontakt med dem, så vi kan finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Det er det samme på alle områder. Sammen med borgerne kan vi skabe det bedste Kerteminde, siger hun.

Annonce

Det er hendes drømmejob

Det var netop en af de ting, som hun synes, at Kerteminde gør helt fantastisk, og som drev hende til at søge jobbet. Efter første samtale var hun overbevist om, at dette var hendes drømmejob.

- Lige fra første samtale vidste jeg, at det her var mit drømmejob. Det måtte jeg have. Kerteminde har gang i så mange spændende ting. De har visionen om fællesskab og viljen til store tanker. Jeg er drevet af stor interesse for udviklingen af velfærdsområderne, og jeg vil så gerne være en del af det, Kerteminde har gang i, siger hun.

Den 51-årige odenseaner har mange års erfaring inden for forskellige kommunale områder. Heriblandt det specialiserede børn- og unge-område, som hun har arbejdet med både i Kolding og i Odense.

Hun blev færdiguddannet som socialrådgiver i 2004, og i 2017 fik hun sin masters i offentlig ledelse.

- Jeg har arbejdet med en masse forskellige ting. Lige fra børn til misbrugere og handicappede, siger Bettina Brøndsted.

Hun mener, at kommunens største udfordringer bliver stigningen af børn og ældre, og hun glæder sig til at tage del i de projekter, som skal sørge for, at der er nok hænder til at tage sig af dem.

- Der kommer jo en stor stigning af ældre og af børn i løbet af de næste år. Det er vigtigt, at vi kan tage os ordentligt af dem. Det glæder jeg mig til at komme i gang med.


Jeg har arbejdet med en masse forskellige ting. Lige fra børn til misbrugere og handicappede.

Bettina Brøndsted


Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce