Annoncørbetalt indhold

Den nye Fusion ring fra Georg Jensen

Nogle gange kan en original ide ændre hvad smykker egentlig er. Dette sker kun, når alle brikker passer sammen. Fusionen i mellem guldsmedens mesterværk og ejerens kreativitet skaber noget nyt som ingen kunne have forestillet sig. Georg Jensen kalder dette unikke øjeblik for Fusion. Se I filmen , hvordan Georg Jensen via. Unikke øjeblikke illustrer denne Fusion.

Fusion omfavner ånden i 1960'erne, hvor en ny følelse af sammenhold, og oplyste individer over hele verden delte deres ønsker og lidenskab med hinanden. Den tolerance og hengivenhed indgår i denne bevægelse, som Georg Jensen blev inspireret af til at skabe Fusion, der er et symbol på individualitet og evig kærlighed. Find sammen med Fusion.

Fusion kan kombineres ud fra dit eget valg og denne innovative samling giver dig derfor mulighed for at skrive din egen kærlighedshistorie eller fejre dine unikke øjeblikke af lykke, glæde og kærlighed. Uanset hvilken anledning dit personlige Fusion smykke har, vil det omfavne livet mest mindeværdige øjeblikke.

Fusion begyndte med en ring. Eller rettere, flere udsøgte guldringe, der gled perfekt sammen og som danner det unikke design. Designet byder på uendelige kombinationer og uendelige historier. Fejlfri og personlig. Disse fængslende lag af guld og diamanter fletter ind i det perfekte puslespil og lader dig opretholde din egen personlighed og stil.

Fusion er håndlavet af de mest ædle materialer.

Smykkesamlingen indeholder ringe, armbånd, halskæder og øreringe i et endeløst antal af kombinationer:

Rødguld, hvidguld, gult guld og med eller uden diamanter. De mest prestigefyldte smykker i serien indeholder armbånd, ringe og vedhæng. Prisen på Fusion kollektionen spænder mellem 3.975 kr og 795.000 kr.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.