Annoncørbetalt indhold

Den moderne supermand for virksomheder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som virksomhed eller personligt brand, har man behov for de bedste på ens team til, at imødekomme målet. Nemlig at nå ud til flest mulige med sit produkt. Med dette territorium medfølger både uvished og ekspertise, og her kan man især drage fordel af, at have en ekspert på sit hold. Man er altså nødt til at markedsføre sit produkt, og i denne digitale tidsalder betyder det, man skal tage digitale midler i brug som blandt andet søgemaskineoptimering. Her findes heldigvis eksperter, heriblandt SEO ekspert Lennart Øster, der bestræber sig på, at gøre dig til specialist i Googles øjne gennem søgemaskineoptimering og linkbuilding. Med en erfaren ekspert som Lennart Øster er du i trygge hænder, når det kommer til markedsføring og søgemaskineoptimering.


Annonce

Digital superhelt 

Lennart Øster har over 15 års erfaring med markedsføring og søgemaskineoptimering i brancher som gør-det-selv, hobby, bolig, hus og have, personlige trænere, terapeuter, coaches og mange flere. Lennart Øster er altså en vis mand, når det kommer til digital markedsføring. Derudover er Lennart Øster certificeret som Scrum Master PSM I certified og Microsoft Certified Professionel. Han er altså ikke fremmede for den digitale verden og med hans baggrund indenfor programmering, er han et vigtigt redskab i din digitale værktøjskasse. Der er flere store virksomheder, der har været glade for at have ham. Heriblandt Microsoft, Danske Bank, Nordea, DSB og mange flere. Med et samarbejde med Lennart Øster er du altså garanteret ekspertise fra en erfaren mand.


Glade kunder, glad specialist

Lennart Øster fryder sig på, at sikre, at hans kunder får de rigtige henvendelser. Dette gør han gennem søgemaskineoptimering, linkbuilding og reputation management. Derudover hjælper Lennart Øster også med Facebook annoncering, Adwords annoncering, E-mail Marketing og han kan ikke stå for en teknisk udfordring. Lennart Øster mener nemlig, at alt kan løses. Lennart Øster hjælper altså sine kunder med at blive specialist i Googles øjne, så de kan blive fundet først på Google af deres kunder. Med en ekspert i søgemaskineoptimering får du en tydelig hestesko, der løfter dig højere end dine konkurrenter. Lennart Øster tilbyder også, at optimere hjemmesider, så Google synes om dem. Det er nødvendigt hvis man vil rangere højt på søgemaskinen. Dette gør han eksempelvis ved, at gøre hjemmesiden hurtigere og registrere den på sådan en facon, så Google forstår den. Lennart Øster er altså en livredder når det kommer til at optimere sin placering på Google og generelt når det kommer til markedsføring. Skab et samarbejde med ham før din konkurrent gør, det er til din egen fordel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.