Annonce
Fyn

Den mistænkte fra svensk drabssag har haft bopæl i Odense

Det var en fynsk mand, der døde her i Odense Arrest natten til lørdag. Arkivfoto: John Fredy
Manden der døde i Odense Arresthus natten til lørdag, havde haft adresse i Odense.
Annonce

Opdateret mandag klokken 10.00: I en tidligere udgave af artiklen stod, at der var uklarheder om husnummer og vejnavn på den afdødes bopæl i Odense. De uklarheder er nu ryddet af vejen.

Den 27-årige mand, der torsdag og fredag blev eftersøgt for et mord i Malmø, var fra Fyn.

Manden blev fanget af Fyns Politi efter en biljagt på den fynske motorvej fredag aften. Han blev anholdt efter begæring af svensk politi, der mistænkte ham for drabet på en kvinde i Malmø torsdag eftermiddag eller aften.

Lørdag morgen opdagede personalet i Odense Arrest, at manden var død. Fyns Politi har afvist at oplyse mere om omstændighederne ved dødsfaldet eller noget om mandens identitet.

Nu viser det sig, at han er bosat på Fyn - eller i hvert fald tidligere har været det.

Det fremgår af en artikel i den svenske avis Expressen/Kvällsposten, som kan ses på dette link. Journalist Claes Carlson, der har skrevet artiklen, fortæller til Fyens.dk/Fyens Stiftstidende, at han har oplysningen fra en dom, som i 2013 blev afsagt over danskeren efter et røveri i Trelleborg.

Dommen viser, at danskeren på det tidspunkt - i maj 2013 - havde bopæl på en adresse i det vestlige Odense. Den dømtes navn viser, at han sandsynligvis har en anden etnisk oprindelse end dansk.

Ifølge Expressen er der i weekenden blevet lagt blomster og tændt lys ud for det hus i Trelleborg, hvor den myrdede 24-årige kvinde boede.

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Det hjælper at få sat ord på de svære tanker og følelser, du har, og du kan gøre det anonymt. Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-04, ligesom du har mulighed for at chatte med Livslinjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce