Annonce
Faaborg-Midtfyn

Den lokale duo ElsborgMaribo udgiver nyt album med sange om livet

ElsborgMaribo kalder det nye album "Vender hjem". Privatfoto

Vester Skerninge-Stenstrup: 24. august udkommer ElsborgMaribos nye album ”Vender hjem”.

Duoen består af den 35-årige sangerinde Mette Elsborg fra Stenstrup og 65-årige Erik Maribo fra Vester Skerninge, som er musiker og producer. De har arbejdet sammen siden 2007 og har, foruden en række singleudgivelser, tidligere udgivet tre album.

"Vender hjem" indeholder udvalgte sange, der fortæller om livet fra start til slut - og vilkårene undervejs. Musik kan nemlig noget unikt - at skabe glæde, erindringer, sorg, eftertænksomhed, spontanitet, samvær, livsglæde, fastslår duoen.

- Vi har valgt, at titlen på albummet skal være "Vender hjem". Inspirationen opstod ved en optræden på Hospice i Svendborg, hvor en patient var kørt ind i en seng. Hun var henholdsvis døsende og vågen, men udstrålede fred og afklarethed. Meget smukt og - trods situationen - meget livsbekræftende, fortæller Mette Elsborg i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce