Annonce
OB

Se video-analysen før OB-AaB og lyt til Abildtrup & Rasmussen: Den islandske powerbank er blevet hurtigt klar for OB

OB's islandske powerbank Aron Elís Thrandarson er blevet hurtigere klar end mange forventede, da han gik ud med et alvorligt riv i den ene lyske i den seneste kamp mod AaB i Aalborg. Islændingen står til at få en central rolle på OB's mandskab som den mest defensive på den centrale midtbane.

--------

Der skal nemlig hekses en del, fordi Troels Kløve, Janus Drachmann og Kasper Larsen ikke er til disposition. De tre trænede for dem selv på bane 1 torsdag, mens de aktuelle til kampen fredag aften var draget til Nyborg Idrætspark.

Annonce

----

Sport Fyns bud på OB's opstilling mod AaB. Kick off 19.00, Superligaen, OB-AaB på Nature Energy Park.

Heller ikke Mads Frøkjær-Jensen og Ryan Johnson Laursen er fundet skarpe nok til at være med i truppen. Oliver Christensen er ikke klar endnu, så Sayouba Mandé bliver efter alt at dømme valgt i stedet for Hans Christian Bernat, selv om det må være meget tæt mellem netop de to lige nu. Her kan lure en udskiftning.

-------

Snart 19-årige Jonathan Khemdee var i spil til stopper-pladsen, men blev overhalet af den kendsgerning, at Oliver Lund trænede i Nyborg. Derfor kan han spille højre back, så Robin Østrøm kan skubbes ind sammen med Jeppe Tverskov på en mere naturlig plads som stopper. Jørgen Skjelvik er tilbage som venstre back efter en karantænedag. Khemdee er nu helt ude af truppen, mens Christian Vestergaard er med i stedet.

------

Til gengæld er Alexander Juel Andersen ude med karantæne og derfor er feltet med mulige stoppere skrumpet ind med mindst et par mand, så de unge skal træde i karakter og gribe chancen.

----

Det er spændende perspektiver, at der arbejdes på at bruge både Issam Jebali, Max Fenger og Bashkim Kadrii i formationen. Tarik Ibrahimagic, Mikkel Hyllegaaard, Sveinn Aron Gudjohnsen og Moses Opondo er også med i truppen.

-----

AaB er uden de karantæneramte Jakob Ahlmann og Mathias Ross, så nordjyderne bøvler også med forsvarsopstillingen. Til gengæld er Oscar Hiljemark med i træningen som alle øvrige AaB'ere, men det er spørgsmålet om Hiljemark er klar til startformationen. Ferreira og Rufo var også med ved træningen igen efter en mindre træningspause.

-------

OB har blot tabt en ud af de seneste ni hjemmekampe siden 3-2-nederlaget i 2014. Det enlige nederlag kom den 14. december 2018 med 2-1 til nordjyderne.

------


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce