Annonce
Sport

Den allerbedste fødselsdagsgave: GOG vinder over Nordsjælland

GOG's unge Emil Lærke (th.) blev en profil i GOG's sejr over Nordsjælland Håndbold. Arkivfoto: Johan Gadegaard

GOG-cheftræner Nicolej Krickau fyldte 32 år, tirsdag, og fik garanteret sin bedste gave, da hans hold vandt 34-26 over Nordsjælland Håndbold efter to nederlag i træk. Men glem de første 20 minutter af opgøret. Alt for mange fejl og missede chancer.

Håndbold: GOG fik tirsdag aften gravet sig op af det hul, som holdet var røget ned i med to nederlag i træk - mod Sønderjyske og Skanderborg.

En sejr på 34-26 over Nordsjælland Håndbold efter fynsk føring 15-13 ved pausen udløste nogle af de kraftigste råb, "Hvem var det, der vandt i dag ...", fra spillerne i rundkreds midt på banen, som jeg har hørt - og til uddelt begejstring fra de 1577 tilskuere.

Men træerne vokser ikke ind i himmelen. Glem de første 20 minutter - set med gule øjne. GOG var både bagud 1-6 og 6-8 i en start, hvor der blev begået for mange personlige fejl og misset store chancer. GOG'erne havde chancerne til flere scoringer, men bolden blev bare ikke sendt i nettet.

Fra 11-11 efter 24 minut så GOG sig imidlertid reelt ikke tilbage, og hjemmeholdet satte endnu mere tryk under kedlerne i de sidste 30 minutter med mere tempo og et endnu tættere forsvar.

Men Nordsjælland er altså et smalt hold, hvor alt skal gennem Meklenborg, og det holder ikke i længden - hvad man også så i anden halvleg, hvor profilen måtte på bænken for at få luft, og gæsterne nærmest gik i stå

Nicolej Krickau fik med sejren sin allerbedste fødselsdagsgave - han fyldte 32 år, tirsdag. Og han var "vanvittig tilfreds" - og tilføjede:

- Jeg er stolt af drengene. vi viste vor bredde - og vi viste sammenhold. Der var mange gode indsatser. Ikke mindst fra Frederik Clausen, der fik stabiliseret forsvaret.

Og så var der også gode indhop af Jon Andersen, den halvskadede Lars Hald og ikke mindst af den unge fløj, Frederik Bo Andersen.

Annonce

GOG-Nordsjælland Håndbold 34-26 (15-13)

Ligaen, herrerKampens gang: 1-3, 3-6, 5-8, 6-8, 12-12, (15-13), 18-15, 22-17, 24-19, 27-22, 30-23, 34-26.

Mål: GOG: Niclas Kirkeløkke 6, Emil Lærke 6, Emil Jakobsen 5 (1), Oscar Bergendahl 4, Frederik Bo Andersen 4, Lars Hald 3, Jon Andersen 2, Mathias Gidsel 2, Frederik Clausen 1, Lukas Jørgensen 1. Nordsjælland: Johan Meklenborg 9 (3), Carl-Emil Haunstrup 5, Andreas Nielsen 5, Nicolas Lundbye 2, Dan Hansen 1, Jesper Dahl 1, Kasper Kisum 1, Lasse Uth 1.

Bedste spiller: GOG: Emil Lærke. Nordsjælland: Johan Meklenborg.

Udvisninger: GOG: 4. Nordsjælland: 4.

Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen - præstation ok.

Tilskuere: 1577.

GOG's næste kamp: Lørdag den 17. november, kl. 18.00: RK Vojvodina-GOG (EHF Cup-kvalifikation).

Bemærkninger: Godkendt med en næsten fyldt arena til en tirsdagskamp mod Nordsjælland Håndbold.

En forløsning

Landsholdsback Niclas Kirkeløkke og Emil Lærke - erstatningen for den langtidsskadede Lasse Møller - blev GOG's største profiler. Fra Emil Lærke lød det i minutterne efter kampen:

- Det var en forløsning. Vi har spillet to dårlige kampe. Derfor var det fedt med en sejr i dag. Vi fik spillet meget sammen - og stod godt sammen. Jeg blev sat godt op af blandt andre Pujol og Kirkeløkke. Nu skal vi til Serbien på lørdag og smadrer dem dernede.

Sport Fyn noterede sig seks redninger fra Frank Mikkelsen - stadig for lidt.

10 minutter før tid kom kun 17-årige Svend Rughave ind i GOG-målet og snuppede både et straffekast og en stor Nordsjælland-chance. De to indgreb var ved at vælte arenaen i begejstring.

Med sejren kaster GOG sig atter op på tredjepladsen i ligaen og kan med mere ro begynde forberedelserne til EHF Cup-slaget i Serbien på lørdag.

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Det var mit livs sværeste skilsmisse, fortæller Helle Virkner

1994 Det var mit livs sværeste skilsmisse, bekender Helle Virkner langt henne i sin meget langstrakte erindringsbog ”Hils fra mig og kongen”, der udkommer i dag. Talen er om opbruddet i 1973 fra ægteskabet med Jens Otto Krag. Der havde været for mange kvinder i hans liv sammen med hende. Beviserne forelå. Han bekræftede dem selv, samtidig med at han holdt fast ved, at hun stadig var hans elskede Helle, genstanden for de varmeste kærlighedserklæringer i gengivne breve. Disse private ytringer til indehaveren af vekslende kælenavne er trykt med fremhævet skrift. Det gælder også digte, han skrev til sin Helle: ” ..thi dagens glæde skal kappes med længslen efter næste nats lidenskabelige hvile”. 1969 Samtidig med, at flere jyske byer undersøger mulighederne for flyforbindelse til Hamborg, foregår der for tiden en række undersøgelser om flyvning mellem Odense og Aalborg. Tanken om en flyrute mellem Odense og Aalborg er ikke af ny dato. Den har været drøftet adskillige gange, og hovedårsagen til, at spørgsmålet er rejst, er Statsbanernes stædige vægring ved at lade de to hurtigste lyntog i forbindelsen til og fra Aalborg, ”Limfjorden” og ”Nordjyden”, standse i Odense. Flere fynske industrivirksomheder har forhandlet med flyselskabet Bel Air i Odense om muligheden for at få etableret en fast rute til Aalborg, og selskabet har ansøgt om tilladelse til flyruten med foreløbig tre ugentlige dobbeltture. 1944 Generaldirektoratet for statsbanerne meddeler, at der indtil videre kun bliver sejlet to daglige færgeture over Storebælt i hver retning. Det betyder, at der kun vil være to togforbindelser fra Odense til Sjælland kl. 6.10 og kl. 11.50. Under hensyn til indskrænkelserne i tog- og færgedriften henstiller generaldirektoratet meget indtrængende til befolkningen om kun at foretage de allernødvendigste rejser mellem landsdelene. Forbindelserne mellem Odense og Jylland bliver indtil videre uændrede. Men indskrænkelserne i færgedriften vil formentlig betyde, at adskillige rejsende fra Jylland mod København vil foretrække at overnatte i Odense og rejse videre med det tidlige morgentog.

Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Odense For abonnenter

Odense Kommune betalte for hotel, rejser og en konsulentrapport: Så meget kostede falleret tour-drøm

Annonce