Annonce
Odense

Demonstration mod salg af Fjernvarme Fyn

Fjernvarme Fyn har hovedsæde her på Fynsværket. Arkivfoto: Simon Trøjgaard Jepsen
Annonce

Odense: Modstandere af Odense Kommunes salg af Fjernvarme Fyn vil demonstrere i byens gader for deres sag.

Onsdag 2. september klokken 16 har en gruppe salgs-modstandere arrangeret en demonstration på Flakhaven uden for rådhuset.

Ifølge en indkaldelse til demonstrationen er den arrangeret af Jan Nielsen og af en Facebook-gruppe, der har samme Jan Nielsen som administrator.

Ifølge det foreløbige program bliver der talere af byrådsmedlem Reza Javid (EL), rådmand Søren Windell (K), John Jeppesen, Arbejderpartiet Kommunisterne, beboeraktivist Rina Krøyer samt Ra Ranunkel.

Efter forhandlinger har Energi Fyn tilbudt at købe Fjernvarme Fyn af Odense Kommune for 900 millioner kroner. Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative har erklæret sig som modstandere af salget, der dog bakkes op af et politisk flertal, hvis Socialdemokratiet går ind for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce