Annonce
Debat

Demens. Nok er nok

Annonce

Min demente mor på 85 år har siden hun flyttede til Assens i juni 2016 tabt sig omkring 26 kg.

Grundet hendes demens, står der på sosu'ernes Ipad, at hun ikke skal spørges om hun er sulten, fordi hun som dement så svarer nej, idet det er det "sikre" svar for hende.

Hver uge leveres både varme og kolde retter, der blot skal hhv. varmes, anrettes og serveres. Stort set hver uge, er der mad til overs. For et års tid siden, holdt jeg møde med lederen af Assens Nord (inden den blev lagt sammen med syd). Jeg har holdt møde med Charlotte Kjær, uden der er sket forbedringer. Alle fra toppen i Myndighed Sundhed og ned ved hvordan Hjemmeplejen sejler.

Basale ting som vask forneden, fordi hun er blebruger, sejler også. I 2018 havde min mor blærebetændelse tre-fire gange efter hinanden, og hun er nu igen i behandling for dette.

Ret skal også være ret! En af de sosu'er, der kommer hos min mor, er eminent. Hun har hjertet med i det hun gør, kan tænke selv og bruger sin sunde fornuft.

Mine tanker går til de svage ældre, der ikke har pårørende.

Nu er nok blevet nok!

Jeg har derfor valgt at flytte fra Assens Kommune og min mor flytter med, så hun i sine sidste leveår kan få en værdig alderdom, mad hver dag og den omsorg, hun har brug for.

Annonce
Annonce
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce