Annonce
Rejser

Dem følger redaktionen: Kom med ud i det blå på Instagram

Rold skov set fra oven. Foto: Mathias Nesgaard
Med fokus på æstetik er Danmark præsenteret på flotteste vis på Instagram. Der er derfor masser af inspiration at hente på det sociale medie, når man skal i gang med at planlægge sin næste tur ud i sommerlandet. Her kommer et udvalg af de profiler på Instagram, som redaktionen følger.
Annonce
Annonce

Gjerluff

Jakob Gjerluff Ager - fotograf og surfer. Hans billeder er åndeløst smukke og fokuserer primært på naturen omkring Hvide Sande. Her fanger han sine motiver badet i aftenlys fra en nedgående sol eller ørkenfarvet sand, der pisker om fyrtårnet ved Rubjerg Knude.

Instagram

Instagram er et socialt medie, som du henter som app til din mobiltelefon.

Der er primært fokus på æstetik og billeder, men det er dog muligt at skrive en lille tekst til billedet og tagge personer - en funktion, som mange kender fra Facebook.

Det er desuden muligt at følge andre personer og kommentere deres billeder.

Hashtags er en vigtig del af Instagram - det er et ord skrevet med en lille firkant foran. På den måde kan man følge billeder i samme kategori ved at trykke på firkanten.

På redaktionen anbefaler vi, at man følger #danmark, #danmarksnatur, #visitdenmark, #opdagdanmark eller #i_denmark, hvis man er vild med flotte naturbilleder eller gerne vil inspireres til ture rundt i landet. Der er desuden et hav af andre tags, du kan gå på opdagelse i.

Annonce

Emilysalomon

Emily Salomon er klassisk blogger med en god blanding af baby, mad og mode på sit instagramfeed. Men hun er god til at bruge naturen omkring København, hvor hun bor. Hun tager ofte ud på tur med sin hund, Penny. Sammen med sin mand, Nikolaj Vang, er hun god til at finde de mange fine steder, der findes i vores lille land.

Annonce

Nikolajsvang

Nikolaj Vang er gift med Emily Salomon. Men han har en lidt anderledes tilgang til Instagram end hende. Han dyrker ekstremsport som surf, stand up paddling og mountainbike og har flere titler som dansk mester i skiløb. På hans instagramprofil ser du ham især i de danske vande på sit sup-board. For eksempel Islands Brygge, Farum Sø eller på mountainbike i Rude Skov.

Nikolaj Vang på sit board på Farum sø. Foto: Billboard SUP
Annonce

Millefryd

På Mille Fryds profil fylder strikketøj en del. Det lyder måske kedeligt for nogle, men hendes profil er et festfyrværkeri af lækre farver og æstetik på højt niveau. Familieturene går ofte til Nordjylland eller rundt i Københavns gamle, fine gader.

Naturen omkring Farum sø er alsidig med bakket terræn og skov. Foto: Billboard SUP
Annonce

Nesgaard

Mathias Nesgaard er film- og tv-fotograf. På Instagram deler han sine billeder fra hele Danmark set med en professionel fotografs øjne. Man kan nemt svømme væk i den storslået natur, og det giver i den grad lyst til at pakke tasken og tage ud i det blå.

Mathias Nesgaard står bag Instagramprofilen Nesgaard. Privatfoto
Mille Fryd sammen med sin familie ved Frederiksborg Slot i Hillerød. Privatfoto
Emily Salomon på tur med hunden Penny og sin søn Kurt. Privatfoto
Jakob Gjerluff Ager er fotograf og surfer. Han fanger den nordlige del af Danmark fra sin fineste side. Foto: Privat
Den vilde vestkyst fanget ved Vorupør fanget gennem Jakob Gjerluff Agers kamera. Foto: Jakob Gjerluff Ager
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Sport

DHG tager imod kommende ligahold

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce