Annonce
Odense

24-årig anholdt: Politiet efterforsker muligt voldtægtsforsøg i Munke Mose

I løbet af formiddagen undersøgte politiet Munke Mose for spor efter en mulig voldsepisode eller et overgreb. Undersøgelsen sluttede ved 11-tiden. Foto: Niels Abildtrup


Dele af Munke Mose var søndag til formiddag afspærret af Fyns Politi.

Der var både patruljevogne og hundepatruljer til stede, og det skyldtes, at politiet skulle undersøge området i forbindelse med en anmeldelse for et voldtægtsforsøg.

Vagtchef ved Fyns Politi, Milan Holck Nielsen, fortæller at man ved seks-tiden i morges netop i Munke Mose anholdt en 24-årig mand fra Odense i forbindelse med et voldtægtsforsøg.

Annonce

- De forklaringer, vi har fået om, hvad der måtte være foregået, var en smule divergerende, så vi har undersøgt området for at stykke trådene sammen, siger vagtchefen.

Efter nærmere undersøgelser og afhøringer kom det frem, at den 24-årige i de tidlige morgentimer i Munke Mose angiveligt havde forsøgt at voldtage en kvinde, uden at det var fuldbyrdet. Desuden skulle han have begået blufærdighedskrænkelse mod en anden kvinde ved at beføle hende.

Gående og cyklister kunne i en periode ikke benytte hovedstien gennem parken, men ved godt 11-tiden blev afspærringen pillet ned, da undersøgelsen af området var færdig.

Den 24-årige er blevet afhørt af politiet. Han er dog løsladt igen, efter politiet på baggrund af en juridisk vurdering besluttede, at han ikke skulle fremstilles i grundlovsforhør.

Det fortæller vagtchef Lars Thede, der ikke kan oplyse, om undersøgelserne i Munke Mose har ført til brugbare fund i sagen om det mulige voldtægtsforsøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Grundlovsforhør: 40-årig mand fra misbrugsmiljøet varetægtsfængslet efter knivstikkeri på åben gade

Assens

Carelink-direktør beklager, efter Karina stillede sig frem med kritik af teststed: - Jeg er dybt ked af det - vi skal ikke lyve

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce