Annonce
Odense

Debutant vil slå sin mormors tid

Den 31-årige Janni Nielsen har besluttet, at hun til foråret vil slå sin mormor på målstregen på fem-kilometerruten i Eventyrløbet. Derfor er hun med i Løb med Avisen.

31-årige Janni Nielsen er med i Løb med Avisen for at kunne slå sin mormor til Eventyrløbet. Følg hendes træning hen over foråret

Annonce

Odense: Træningstøjet er nyt fra yderst til inderst, og det samme er løbeskoene. Faktisk har hun investeret mere end 1600 kroner for at komme ud at løbe.

Janni Nielsen på 31 år er én af dem, der er med for første gang i Løb med Avisen, og mandag aften var hun sammen med resten af sin løbegruppe ude i mørke, slud og kulde på en træningstur.

Løb med Avisen er netop for sådan nogle som hende, der gerne vil løbe, men har svært ved selv at komme af sted. Men ikke Janni Nielsen.

Hun tog hjem fra arbejdet som social- og sundhedsassistent på Ældrecenter Øst i Vollsmose, iklædte sig sit nye løbetøj, cyklede de 500 meter fra sit hjem til Hunderupskolens skoletorv og var klar til start i sin tempogruppe klokken 18.30. Og bagefter var hun med røde kinder af kulden i strålende humør.

Hun har nemlig et mål med træningen - og det er ikke kun at stifte nye bekendtskaber og være sammen med andre løbere på turene og få nogle foredrag med om løb, skader og kost:

Hun vil til foråret slå sin mormors tid i Eventyrløbet.

Mormoren er mere end dobbelt så gammel som Janni, og så løber hun stjernetider. Og hold nu fast. Mormoren er 81 år gammel.

Men det afskrækker ikke Janni Nielsen, og hun er sikker på at komme i god form. Derudover er det ikke kun konkurrencen med mormor, der lokker og trækker, men også at have løb til fælles med hende.

De kommende uger er Janni Nielsen med hver mandag aften, og avisen følger hende i bestræbelser på at slå sin mormor på målstregen, når der Kristi himmelfartsdag den 14. maj er Eventyrløb.

Læs mere i Fyens Stiftstidende tirsdag eller på www.mitfyn.dk.

Den 31-årige Janni Nielsen har besluttet, at hun til foråret vil slå sin mormor på målstregen på fem-kilometerruten i Eventyrløbet. Derfor er hun med i Løb med Avisen.
Løb med Avisen er i gang med sin 11. sæson, og mandag aften mødte flere hundrede deltagere op trods slud og kulde.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Annonce