Annonce
Debat

Debattør: Middagsmad bør fremstilles på plejehjemmene

På kjavis.dk, dateret søndag den 12. marts, kan man læse Marianne Machons redegørelse vedrørende "Fælleskøkken eller madproduktion på plejehjemmene". Det blev en længere historie, og fruen slutter af med at fremhæve egne kvalifikationer som en forudsætning for at udtale sig. Jeg ved ikke, hvor relevant denne selvros er.

Derimod ville det være relevant at få at vide, hvordan fru Machon kan påstå, at "så løber driften op i minimum 8,3 mio. (kr.) årligt!". Det er dog en påstand, som fruen bør underbygge nærmere. I stedet for at fremkomme med en uartig bemærkning til Karsten Holm Jensen, så bør fruen redegøre for, om hun bevidst undlader at modregne, hvad der i givet fald spares i fælleskøkkenet ved at genetablere fremstilling af middagsmad på plejehjemmene. Den aktuelle fremstilling af middagsmad i fælleskøkkenet på Lindhøj medfører en bekostelig transport af middagsmåltiderne dagligt året rundt. Har man (forvaltningen) glemt at beregne udgifterne til chauffører og bilernes driftsomkostningerne (benzin, vedligeholdelse, afskrivning, forsikring, slitage osv.)?

I social- og sundhedsudvalget sidder, udover formanden, Lene Bjerregaard (S), Jens-Arne Hansen (S), Lone Kiilerich (DF) og Lars Bo Jensen (Kertemindelisten). Det er dog besynderligt, at disse udvalgsmedlemmer tilsyneladende undlader offentligt at tage stilling i sagen, men ganske overlader formanden at afgøre spørgsmålet om genetablering af madproduktion på plejehjemmene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Annonce