Annonce
Kerteminde

Debat: Vores personale på centrene skal ikke agere politibetjente

Britt Pedersen. Arkivfoto: Helle Kryger
Annonce

Læserbrev: En tak til pædagogisk og sundhedsfagligt personale i Kerteminde kommune.

Ikke tak for at I går på arbejde som vanligt, men en tak for at være der for vore ældre og svækkede borgere, som har så meget brug for jeres omsorg lige nu.

11/3 ændrede store dele af Danmark sig, da vi var nødsaget til at lukke ned på en måde, vi aldrig har prøvet før. På plejecentre og bosteder blev der nærmest omgående lukket ned for pårørende og andre samarbejdspartnere.

I har løftet den opgave så smukt, både jer ledere og jer medarbejdere har gjort så flot et arbejde den sidste tid og har fortjent det største skulderklap der kan gives.

Det er ikke til at forestille sig, hvad I har stået imod den sidste tid. Mange frustrationer er det blevet til. Borgere er kede af det, pårørende der er kede af det, mange følelser er i spil.

Men hvis man troede, det var svært at lukke et land og en kommune ned, så viser erfaringerne nu, det er endnu sværere at lukke det op igen.

Genåbningen af vores plejecentre og bosteder er i gang så småt, men smitten er stadig iblandt os, og vi har alle et ansvar for at passe på hinanden.

Formålet med dette lille indlæg er, at man som pårørende henvender sig til ledelsen af vores plejecentre og bosteder, hvis man har spørgsmål. Vores personale på centrene skal ikke agere politibetjente eller forsvare de retningslinjer, der er. De er der lige nu for at passe og pleje jeres kære.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce