Annonce
Læserbrev

Debat: Vil gerne støtte vores lokale specialforretninger

Annonce

Lokaldebat: Som forbruger, der gerne vil støtte vores lokale specialforretninger i denne tid har jeg brug for noget hjælp - måske var det en opgave for avisen?

For mig er det absolut nemmest at gå i supermarkedet som tiderne er, og det kræver relativt meget af mig, hvis jeg skal opspore specialbutikkerne, for hvem har åbent og hvem har ikke? Hvem er godkendt til f.eks. take-away, og hvordan kommer jeg i så fald i kontakt med dem?

Så mit behov er en oversigt med en kort beskrivelse af, hvad jeg kan købe, kontaktinfo og henvisning til evt. hjemmesider.

Virksomhedernes behov er en eller anden form for stabil økonomisk håndsrækning, indtil vi er tilbage til "normal". For mig ville det være genialt, hvis jeg kunne købe et "klippekort" til f.eks. 10 brød hos Brødkompagniet eller 5x Tapas hos Appetito.

Hvis vi er mange, der gør det, giver vi specialbutikkerne en økonomisk håndsrækning lige nu og her, og gælder klippekortet frem til 1.maj, er der mulighed for et ryk mere, hvis det bliver nødvendigt.

Det er muligt, at jeg ikke når at bruge alle 10 brød inden 1.maj, men det kan jeg sagtens leve med, hvis jeg ved, at jeg også kan købe brød fra Brødkompagniet, når krisen er klinget af.

Det ville være dejligt, hvis avisen ville være den koordinerende tovholder, og at I ville bruge jeres platform til at bære projektet frem.

Josefine Ottesen har et forslag til, hvordan man kan støtte de lokale specialbutikker. Arkivfoto: Linea Marie Andersen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Lokal kok blev stukket til døde: Kæresten til den dræbtes søster anholdt

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Kerteminde For abonnenter

Cengiz genoplivede 28-årig efter knivstikkeri i Munkebo: Nu er offeret død

Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Annonce