Annonce
Læserbrev

Debat: Vi vælgere har talt

Annonce

Mit parti mistede regeringsmagten, selvom vi fik ni nye mandater.

Dansk Folkeparties kærnevælgere er almindelige medborgere med kant til begge sider. Ryger meget, drikker meget, men er som regel i arbejde. Flittige mennesker. At DF har bejlet med Mette Frederiksen, har amputeret det meste af DF. Det vil med sikkerhed blive bedre med DF ved næste folketingsvalg om fire år.

Radikale og de helt røde partier har ikke patent på goder til vore børn og gamle. Stort set alle danskere mener det samme, men med en voldsom overdrivelse, giver det varme stole og en god fast løn i mange år.

Mit håb for Danmark i nuet og i de kommende generationer, er at vi stadig forbliver lykkelige med fokus på de næste mange årtier. At vi lader dem være i fred, der er tossede nok til at arbejde døgnet rundt og tjene millioner i nye eksportprodukter trods kritik fra de yderste røde, der i deres uvidenhed gerne vil have meget større sociale goder, men ikke har tanker og evne til, hvor pengene skal komme fra, og slet ikke vil lade aktive eksportvirksomheder være i økonomisk fred.

Nu vil jeg have min kaffe og ostemad, og jeg glæder mig til at læse fynske aviser de næste mange dage. Jo, jo, jeg holder også en landsdækkende avis. Ser tv, og klarer mit hoved og tanker med vigtige gåture og snak med hunden.

Finn Wagner skriver om valget til Folketinget. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Michelsen om de dårlige perioder: - Hvis jeg bliver påvirket for meget, er jeg en skizofren far og mand

Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Annonce