Annonce
Kerteminde

Debat: Vi skal ikke fjerne fokus!

Jonas Nielsen, formand for Kerteminde Cityforening
Annonce

Debat: Nu har jeg jo gjort mig den ulejlighed at læse rapporten på 75 sider fra COWI vedrørende detailhandlen i Kerteminde for at kunne give journalisten på Fyens Stiftstidende et ordenligt svar på hans spørgsmål!

For bare at kunne læse en overskrift med, at Spar i Kerteminde lukker!

Det har aldrig været mit budskab! Jeg udtalte mig såmænd bare om, at 30 millioner i tabt omsætning for dagligvarehandlen i Kerteminde svarer til, at man fjerner Spars omsætning eller tager 10 millioner fra Netto, Brugsen og Spar.

Endvidere står der i rapporten, at et nyt supermarked på Nordre Ringvej vil betyde et tab af omsætning på 4-8 millioner fra dagligvarehandlen i Munkebo. Det svarer formodentlig til overskuddet i de fire supermarkeder i Munkebo.

I rapporten står der også, at der er plads til yderligere 1700 m2 dagligvarebutik i Kerteminde - dem har man vel allerede brugt ved, at Netto må udvide på havnen og Brugsen har fået lov til at udvide?

Det er da bare glædeligt, at Spar ikke er bekymret for fremtiden - det må jeg da give ham, men det er ødelæggende for det det virkelig drejer sig, om hvis Søren fra Spar og jeg skal deltage i hver sin artikel, om det mon går eller ej.

Så fjerner vi fokus!


Det er da bare glædeligt, at Spar ikke er bekymret for fremtiden - det må jeg da give ham, men det er ødelæggende for det det virkelig drejer sig, om hvis Søren fra Spar og jeg skal deltage i hver sin artikel om det mon går eller ej.

Uddrag fra læserbrev


Jeg frygter såmænd ikke mere konkurrence, jeg er bare relativt bekymret over, at vores politikere træffer de forkerte beslutninger på baggrund af en dårligt udarbejdet rapport. Dårlig, fordi den ikke involverer de berørte aktører og dårlig, fordi vi ikke har samarbejdet om den - alle sammen.

Den ville have været et fantastisk stykke værktøj for den fremtidige retning for kommunens detailhandel!

Svar til Jonas Nielsen:

Kære Jonas Nielsen, jeg har citeret dig ordret for, hvad du har sagt: - Man lukker Spar. Du fjerner deres omsætning.

Daniel Poulsen, journalist på Fyens Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Nordfyn

Efter dommen til vanvidsbilist: Dansk Folkeparti afkræver justitsministeren svar

Annonce