Annonce
Nyborg

Debat: - Vi skal glæde os over det nye boligområde i Ullerslev

Henrik Vestergaard mener, vi skal glæde os, når der sker noget, der er med til at udvikle Ullerslev - i dette tilfælde det nye boligområde ved Kertemindevej i Ullerslev. Privatfoto

Vi skal glæde os, når der sker noget, som er med til at udvikle Ullerslev, og derfor skal vi glæde os over den reviderede lokalplan for Højgårdsløkken, det nye boligområde ved Kertemindevej i Ullerslev.

Jeg glæder mig også over, at vi nu kan se frem til mere bosætning i Ullerslev og kommunen. Det er også glædeligt, man starter med en etape 1 for området længst mod Ullerslev. Til den næste etape kan der vurderes, om der er behov for tilpasninger.

Arbejdet skal nu fortsætte med opkøb af jorden, det første spadestik, byggemodning og projektering, prissætning, markedsføringsplan for salg, og om hvornår de første grunde bliver sat til salg - så der konkret bliver sat retning for den videre udvikling af området.

Annonce

Ullerslev er en centerby i kommunen. For mig er det vigtigt i det politiske system at lytte til og samarbejde med de lokale borgere – det er en klar prioritering for mig – her er Udvikling Ullerslev en vigtig medspiller.

Ullerslev rummer bredt for, at hverdagen hænger sammen, og for mig er børnefamilier et konkret bud i en markedsføringsplan med gode pasningsmuligheder i børnehaverne, SFO, Vibeskolen, de grønne områder, de daglige forretninger og foreningerne ved idrætscentret.

Næste trin er, at vi skal i gang, og jeg glæder mig over, der sker noget og ser frem til det videre forløb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce