Annonce
Nordfyn

Debat: Vi er klar

Annonce

Lokaldebat: Kedsomhed eller bare dårligt humør? Stiftstidendes lokalredaktør på Nordfyn havde vist en dårlig dag, da han skrev om Socialdemokratiets påståede nordfynske udfordringer d. 13.7. Vi kan betro lokalredaktøren, at socialdemokratiet både på landsplan og lokalt er i god form. Vi glæder os til et spændende politisk efterår, hvor vi igen skal være med til bidrage med gode, fornuftige politiske resultater til fordel for nordfynboerne sammen med de andre partier.

Socialdemokratiet er helt klar. Vi er klar på budget 2021. Klar til at tage ansvar - klar til kamp om hver krone, ikke mindst til fastholdelse af kernevelfærd, til klima, miljø og natur investeringer. De kommer ikke af sig selv. Kommunerne er begunstiget af en regering, der i samarbejde med andre partier har øje for kommunernes økonomiske problemer. Det er der nu i gang med at blive rettet op på. Nordfyns kommune økonomi er ikke der, hvor der er udsigt til nye velfærdsløft denne gang. Men vi vil kæmpe for det, vi har.

Teknik- og miljøudvalget skal inden længe diskutere sig frem til en ny klima og miljøplan. Der glæder vi os til at bringe vores grønne visioner til virkelighed. Og der skal diskuteres en ny børne- og unge politik i en spændende proces. Det er vi klar på.

Vores borgmesterkandidat Bernt Nicolaysen skrev i læserbrevet "Socialdemokratiet - Et levende parti": "Et levende parti kræver et bagland, der er levende, som bliver inddraget og er med til at vurdere, diskutere, argumentere og komme med nye forslag til den aktuelle politiske debat uanset om det er kommunalt, regionalt eller i folketinget". Det bagland har Socialdemokratiet, også på Nordfyn.

Vi er klar.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Annonce